Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d4aa7fe300242181d6918c571b5276f5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Minka Kuustoselle kävi hykerryttävä moka kesken ravintolaillallisen – julkaisi paljonpuhuvan videon – Uutisalue

Minka Kuustoselle kävi hykerryttävä moka kesken ravintolaillallisen – julkaisi paljonpuhuvan videon

Näyttelijä Minka Kuustonen vietti perjantaina tunnelmallista ravintolailtaa yhdessä ystäviensä kanssa. Kuustonen julkaisi Instagram-tilillään kuvia ja videoita helsinkiläisravintolasta, jossa ystävykset söivät kynttilänvalossa ja siemailivat herkullisia drinkkejä.

Illallisen lomassa Kuustoselle kävi myös hulvaton moka, jonka hän jakoi Instagram-seuraajilleen. Kuustonen oli kuunnellut ystäviensä jutustelua kaikessa rauhassa ja päättänyt lisätä samalla huulipunaa.

Pian näyttelijälle selvisi, ettei hän ollut todellakaan sipaissut huuliinsa punaa, vaan jotain aivan muuta. Lopputuloksena olivat mustat huulet ja hulvaton naurukohtaus.

Kuustonen julkaisi tilanteesta videoita ja kuvan Instagramissa.

– Tää on hetki sen jälkeen, kun kuuntelet sun rakkaitten juttuja ja laitat samalla smoothisti huulipunaa, joka osoittautuukin mustaksi luomiväriksi, Kuustonen kertoo videon yhteydessä.

– Jos tarviitte juhliinne henkilöä joka tekee tahattomia välikevennyksiä, ni mua voi tilata, hän jatkaa.

Voit katsoa kaikki julkaisun kuvat ja videot painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Minka Kuustonen tunnetaan näyttelijänä, joka on nähty sekä tv:ssä että elokuvissa. Tänä vuonna Kuustonen oli mukana Suurmestari-tv-ohjelmassa ja näytteli Hotel Swan Helsinki -sarjassa. Hänet kuultiin myös pääosassa Ylen Armi Aavikosta kertovassa jättikuunnelmassa.

Lisäksi Kuustonen tähdittänyt useita elokuvia, kuten Kesäkaverit ja Onnenonkija. Hän on tullut tutuksi myös Putouksesta.

Kuustonen on seurustellut jo pitkään näyttelijä Aku Sipolan kanssa. Heillä on yhdessä 3-vuotias poika.

Source Link is.fi