Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f0d4200449476a0829e453fd7e4ed649, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MTV: Ensitreffit alttarilla -Matti löysi uuden kumppanin – tekee yhden asian nyt toisin – Uutisalue

MTV: Ensitreffit alttarilla -Matti löysi uuden kumppanin – tekee yhden asian nyt toisin

Matti kertoo MTV Uutisille olevansa tapailusuhteessa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmällä kaudella nähty Matti kertoo MTV Uutisille löytäneensä uuden kumppanin. Matti avioitui hittiohjelmassa Pauliinan kanssa, mutta lopulta liitto päättyi eroon.

Matti kertoo, että tapailusuhde on alkuvaiheissa, mutta hyvissä kantimissa.

– Olen tavannut ihanan naisen ja ollaan tässä jonkin aikaa tapailtu ja oltu yhdessä, Matti sanoo MTV:lle.

Hän kertoo, että kaksikko tutustui sosiaalisen median kautta. Hänen mukaansa uusi kumppani suhtautuu ymmärtäväisesti Matin taustaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Matti haluaa pitää uuden rakkaansa poissa julkisuudesta.

– Ensitreffit alttarilla -kokemuksen myötä kaikki oli niin kovin avointa ja julkista, niin nyt nauttii siitä, että tämä on vain meidän kahden välinen juttu niin paljon, kuin se on mahdollista, Matti sanoo MTV:lle.

Tapailusuhde syttyi yllättäen.

– Onhan se aina jollain tavalla ihme, kun tapaa semmoisen ihmisen, jonka kanssa vain kolahtaa samantien tosi hyvin yhteen ja on semmoinen tunne, että hän ymmärtää minua ja minä häntä, Matti kuvailee.

Matti ja Pauliina jatkoivat avioliittoaan vielä ohjelman jälkeen, mutta he ilmoittivat tammikuussa erostaan.

Eron jälkeen Matti kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa paljon treffikutsuja. Hän myös kertoi ikävästä deittikokemuksestaan, jossa koki, että vastapuoli oli kiinnostunut hänestä vain tv-julkkiksena.

Lue lisää: Ensitreffit-Matti avautuu karusta deittikokemuksesta – ”Tuntui pahalta”

– Hänelle oli kuitenkin tärkeintä saada mut vällyjen välistä ja juuri heränneenä jokaiseen videopuheluun hänen ystävilleen, jotta he tietävät kenen lusikasta hän heräsi. Kilttinä suostuin, vaikka en halunnut, Matti kirjoitti Instagramissa.

Source Link is.fi