Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_107f6d83652f3e85cf800922459ee372, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MTV:n teksti-tv:n loppuminen kaataa kokonaisen firman – näin toimitusjohtaja kommentoi – Uutisalue

MTV:n teksti-tv:n loppuminen kaataa kokonaisen firman – näin toimitusjohtaja kommentoi

Rapido Median toimitusjohtaja harmittelee tilannetta.

MTV3-kanavan tekstikanava sulkeutuu pysyvästi 4. huhtikuuta jälkeen, uutisoi MTV Uutiset.

Ilta-Sanomat uutisoi viime lokakuussa, että MTV päätti osana muutosneuvotteluja lopettaa tekstikanavan sisällöntuotannon.

Nyt MTV Uutiset kertoo, että tekstikanavan sisältöjen päivitys loppuu maaliskuun lopussa. Kuluttajapalvelut ovat toiminnassa kanavan sulkeutumiseen saakka.

Vuodesta 2014 asti MTV:n tekstikanavaa on ylläpitänyt Rapido Media. Yhtiön toimitusjohtaja Jorma Härkönen toteaa Ilta-Sanomille, että tekstikanavan lopettamispäätöksen myötä Rapido Media joutuu lopettamaan oman toimintansa.

– Ei mitään konkurssia tehdä vaan ajamme toiminnan siististi alas, koska toiminta on perustunut hyvin pitkälle MTV tekstikanavan pyörittämiseen, ja nyt sille ei ole enää edellytyksiä. Olemme tietysti tehneet keväällä jo sitä työtä, Härkönen kertoo.

– Hyvin suosittu palvelu se oli. Kolmikymmentä vuotta suunnilleen toiminnassa. Harmi tietysti sadoilletuhansille käyttäjille, mitä sillä palvelulla on ollut, hän lisää.

Härkösen kommenteista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue lisää: MTV:ltä katoaa irtisanomisten myötä myös vankien suosima palvelu

Ilta-Sanomat uutisoi viime vuonna, kuinka tekstikanavan loppumisella on myös toisenlainen yllättävä vaikutus.

MTV:n teksti-tv:n chattipalstan sivuja on nimittäin käytetty viestien lähettelyyn vankilassa istuville vangeille eri tarkoituksissa, muun muassa salakielisinä viesteinä huumeliikenteestä ja huumausaineiden salakuljettamisesta vankilaan.

Viestittely on toiminut niin, että vangin tapaamisessa on sovittu kellonaika ja chatkanava, jota vangin tulee seurata ja johon viesti tulee. Vaikka vangit eivät saa käyttää vankilassa kännyköitä, jokaisella vangilla on sellissään televisio, jonka kanavia ja teksti-tv:tä hän voi vapaasti seurata.

Riihimäen vankilan johtaja Pasi Oksa sanoi IS:lle vuonna 2012, että vankilan henkilökunta oli tietoinen teksti-tv:n chatin ”salaviestinnästä”. Oksan mukaan vangit käyttävät kaikkia mahdollisia viestintäkanavia hyväkseen.

Source Link is.fi