Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c369d026107e64454580f0bfcb8d6e0c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nadia, 22, huomasi tuntemattoman miehen niskassa luomen – kuva: tämä viesti aloitti upean tapahtuma­sarjan: ”En voinut uskoa sitä” – Uutisalue

Nadia, 22, huomasi tuntemattoman miehen niskassa luomen – kuva: tämä viesti aloitti upean tapahtuma­sarjan: ”En voinut uskoa sitä”

NHL-joukkue Vancouver Canucks jakoi lauantaina sosiaalisessa mediassa koskettavan tarinan. Joukkueen huoltajistoon kuuluva Brian ”Red” Hamilton halusi löytää erään naisen ja pyysi sosiaalisessa mediassa apua naisen löytämiseen.

Huoltajan kirje julkaistiin Canucksin Twitter-tilillä lauantaina.

Hamilton halusi kirjeessä kiittää naista, joka muutti hänen elämänsä.

– Ongelma on, että en tiedä kuka olet tai mistä olet kotoisin. Tiedän, että istuit Canucksin vaihtopenkin takana Seattle Krakenin ensimmäisessä kotipelissä, Hamilton kirjoitti viitaten lokakuiseen otteluun.

– Se ilta ja näyttämäsi viesti kännykällä jää ikuisesti mieleeni ja muutti minun ja perheeni elämän, Hamilton jatkoi.

Aivan vaihtopenkin takana istunut nainen oli ollut huolissaan vierasjoukkueen huoltajan niskassa näkyneestä luomesta. Nainen kirjoitti kännykkäänsä viestin, jossa hän kehotti tarkistuttamaan luomen, ja näytti sen pleksilasin läpi vaihtopenkille Hamiltonille.

– Vaistosi oli oikeassa. Se luomi oli melanooma, ja kiitos sinun sekä lääkäriemme, se on nyt poissa, Hamilton kuvailee.

Melanooma eli tummasolusyöpä on pahalaatuinen ihosyöpä.

Hamilton halusi löytää naisen, joka kesken ottelun auttoi häntä, ja pyysi yleisöä levittämään viestiä. Canucks kohtasi Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä juuri Krakenin Seattlessa.

Vain muutaman tunnin päästä Canucks ilmoitti, että nainen oli löytynyt. Joukkue julkaisi sunnuntaina koskettavan videon kaksikon kohtaamisesta.

Voit katsoa videon alta.

Kyseiseksi Kraken-faniksi osoittautunut nainen, Nadia Popovici, on aloittamassa opintoja lääketieteellisessä. NHL:n verkkosivuilla julkaistun artikkelin mukaan Popovici on toiminut vapaaehtoisena syöpäosastoilla.

– Heräsin äitini puhelinsoittoon ja hän sanoi, että ”Nadja, sinulla ei ole mitään ideaa siitä, mitä on tapahtunut”. Hän lähetti Canucksin tiedotteen minulle ja siinä sanottiin, että seura etsi minua. En voinut uskoa sitä, 22-vuotias Popovici kertoi Seattle Timesin haastattelussa.

Popovicin mukaan Hamilton oli vilkaissut hänen puhelimeensa kirjoittamaansa viestiä.

– Ajattelin, että ehkä hän oli jo nähnyt sen (luomen). Että ehkä hän on jo näyttänyt sitä lääkärille. Sitten tämä tapahtui kuukausia myöhemmin.

”Luomi niskassasi on mahdollisesti syöpä. Mene tapaamaan lääkäriä”, Popovicin kirjoittamassa viestissä luki. Nuori nainen oli kunniavieraana Seattlen ja Vancouverin lauantaisessa ottelussa.

Popovici (sinisessä pipossa) istui lauantaina samalla paikalla kuin lokakuisessa ottelussa, josta koko tapahtumasarja alkoi. Hamilton tervehti naista vaihtoaitiosta.

Hamilton oli huomannut viestin. Hän pyysi kotiin palattuaan vaimoaan katsomaan luomea, minkä jälkeen hän meni lääkärin puheille. Lääkäri oli kertonut Hamiltonille, että mikäli hän olisi jättänyt luomen huomioimatta neljäksi tai viideksi vuodeksi, hän ei enää olisi ollut elossa.

– Hän (Popovici) pidensi minun elämääni, Hamilton sanoi lauantaina Seattle Timesin mukaan.

Popovici sai Krakenilta ja Canucksilta 10 000 dollarin (noin 8 000 euron) stipendin lääketieteen opintoihinsa.

Source Link is.fi