Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a11dba74e74f4f67571146603d8d9be3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin kävi kauramiljonäärin tekemälle lähestymiskieltohakemukselle – Uutisalue

Näin kävi kauramiljonäärin tekemälle lähestymiskieltohakemukselle

Kukkosten parisuhderumbasta ei käänteitä puutu.

Kohupariskunta Juha-Petteri Kukkosen ja Netta Kukkosen lähestymiskieltohakemus on peruttu.

Asia vahvistetaan IS:lle Helsingin käräjäoikeudesta.

Hakemus on vedetty pois 21. maaliskuuta. Asian käsittely olisi ollut 11. huhtikuuta.

Kauramiljonääri Juha-Petteri ”JP” Kukkonen haki ex-puolisolleen lähestymiskieltoa 28. helmikuuta. Kukkonen oli tehnyt viime toukokuussa vihille viemästään vaimostaan myös rikosilmoituksia.

Pari jätti avioerohakemuksen yhdessä Helsingin käräjäoikeuteen 12. joulukuuta. Tämä hakemus on yhä voimassa.

Netta Kukkonen kertoi kuitenkin Seiskalle 21.3., että pari on palannut yhteen.

JP Kukkonen oli eri mieltä. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa samana päivänä tiedotteen, jonka mukaan ”asia ei aivan näin kuitenkaan ole”.

Kukkoset asuivat JP Kukkosen miljoonalukaalissa Helsingin Lauttasaaressa. Kämppä meni sittemmin myyntiin. Kuva: Teemu Kuusimurto

Ex-pariskunta on epämääräisestä viestinnästään huolimatta viihtynyt viime aikoina tiiviisti yhdessä.

Kukkoset muun muassa reissasivat maaliskuun puolivälissä Tukholmassa.

Lue lisää: Yhdessä lomailleet JP ja Netta Kukkonen kertovat nyt totuuden suhteestaan – käräjäoikeudesta selviää yllättävä tieto

Lue lisää: Juha-Petteri Kukkonen haki ex-vaimo Netalle lähestymis­kieltoa – kommentoivat nyt suhdetta Tukholmasta

– Keneltä se on pois, että me ollaan kavereita? Netta Kukkonen päivitti Instagram-tarinaansa.

IS tavoitti Netta Kukkosen tuolloin. Ensin hän ei myöntänyt eikä kiistänyt viettävänsä aikaa ex-puolisonsa kanssa Tukholmassa, kunnes lopulta myönsi asian.

Myös JP Kukkonen huikkasi puhelun taustalta parin olevan Ruotsissa. Ex-pari painotti olevansa matkalla vain kavereina.

Lähestymiskieltohakemusta Netta Kukkonen kutsui tuolloin ”kiusanteoksi”.

Nyt perutussa lähestymiskieltohakemuksessa JP Kukkonen väitti Netta Kukkosen käyttäytyneen viikkojen ajan häiritsevästi häntä kohtaan. Mies oli myös väittänyt estäneensä ex-vaimonsa yhteydenotot.

Hakemuksen taustalla oli tapaus, jossa Netta Kukkonen väitetysti yritti tunkeutua JP Kukkosen kotiin Lauttasaaressa 24. helmikuuta tänä vuonna. Hakemuksen mukaan poliisit olisivat joutuneet poistamaan Netta Kukkosen paikalta.

Tämä sanoi IS:lle lähteneensä itse pois paikalta humalaisen riidan päätteksi. Hänen mukaansa poliisit siis eivät poistaneet häntä paikalta.

Itse hakemusta Netta Kukkonen piti IS:lle aiheettomana.

Kukkosten julkisuusrumba alkoi, kun Netta Kukkosen saamat rikostuomiot tulivat julkisuuteen. IS tavoitti Kukkoset joulun alla Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta tuolloin vielä yhdessä ollut pariskunta ei halunnut kommentoida asioita. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Seiskan mukaan JP Kukkonen on myös tehnyt Netta Kukkosesta useita rikos­ilmoituksia.

Lehden tietojen mukaan poliisi selvittää, onko Netta Kukkonen syyllistynyt kavallukseen, kiristyksen yritykseen ja varkauteen. Kaikissa rikosilmoituksissa asianomistajana on JP Kukkonen, joka vahvisti asian Seiskalle.

Lehden tietojen mukaan poliisi selvittää, onko Netta Kukkonen syyllistynyt kavallukseen viime lokakuussa, kun hän työskenteli luksuslaukkuja myyvässä liikkeessä. Laukut olivat Seiskan kertoman mukaan JP Kukkosen omistuksessa, mutta niistä saadut rahat olisivat ohjautuneet luvatta Netta Kukkosen pankkitilille.

Lisäksi Seiskan tietojen mukaan poliisilla on selvityksessä, onko Netta Kukkonen lähettänyt avioeron jälkeen JP Kukkoselle kiristyskirjeen, jossa vaatii suurta rahasummaa ex-mieheltään.

Netta Kukkonen on tuomittu myös useista rikoksista. Hänet tuomittiin kavalluksesta neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vuonna 2021. IS:n selvityksen mukaan hänellä on ollut myös kymmeniä tuhansia euroja ulosotossa.

Source Link is.fi