Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9da4ad3f7ae4d4ac80e9d3d26a3b9900, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näyttelijä Kenneth Mitchell on kuollut 49-vuotiaana – Uutisalue

Näyttelijä Kenneth Mitchell on kuollut 49-vuotiaana

Mitchell tunnettiin rooleistaan Captain Marvel -elokuvassa sekä Star Trek: Discovery -sarjassa.

Mustavalkoinen kuva miesnäyttelijästä joka katsoo kameraan.

Kenneth Mitchell oli saanut ALS-diagnoosin vuonna 2018. Lihasten toimintaa rappeuttavalle ALS:lle ei toistaiseksi ole olemassa parantavaa hoitoa. Kuva: AOP

Marvel- ja Star Trek -näyttelijä Kenneth Mitchell on kuollut. Kanadalaissyntyinen Mitchell oli kuollessaan 49-vuotias. Hän menehtyi lauantaina.

Kuolemasta kertoi sunnuntaina hänen perheensä, joka julkaisi lausunnon muun muassa Mitchellin tilillä viestipalvelu X:ssä.

Mitchell oli saanut ALS-diagnoosin vuonna 2018. Lihasten toimintaa rappeuttavalle ALS:lle ei toistaiseksi ole olemassa parantavaa hoitoa.

Mitchell tunnetaan muun muassa roolistaan Captain Marvel -supersankarielokuvassa, jossa hän näytteli päähenkilön Carol Danversin isää.

Lisäksi hän näytteli useaa eri hahmoa Star Trek: Discovery -sarjassa ja oli merkittävässä roolissa Jericho-sarjassa.

Hänen perheensä kertoo Mitchellin toivoneen, että mahdolliset muistamiset osoitetaan ALS-tutkimukseen tai hänen omien lastensa tukemiseksi.

Source Link yle.fi