Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5ae6a00709210f4b95ccd07b5477b5ca, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niko Kytösaho teki yllätys­ratkaisun – ”Ainut vaihto­ehto” – Uutisalue

Niko Kytösaho teki yllätys­ratkaisun – ”Ainut vaihto­ehto”

Niko Kytösaho hakee rajua muutosta.

Suomen miesten mäkihyppymaajoukkueen kärkihyppääjäksi päättyneellä kaudella noussut Niko Kytösaho on päättänyt jäädä pois maajoukkueen toiminnasta tulevalla harjoituskaudella.

Kytösaho, 24, kertoi tiedotteessaan torstaina, että ”henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääsemisen kannalta paras ratkaisu on harjoitella itsenäisesti maajoukkueen ulkopuolella”.

Kytösahon valmennuksesta ottaa vastuun hänen setänsä Pekka Kytösaho, joka on valmentanut Nikoa aiempina vuosina. Suunnitelmissa on harjoitella tulevan kesän ja syksyn aikana mahdollisimman paljon Keski-Euroopassa.

– Urakehitykseni ei ole ollut sillä tasolla, millä olen sen toivonut olevan ja koen, että tässä kohtaa ainut vaihtoehto päästä tavoitteisiin on tehdä iso muutos, Niko Kytösaho kommentoi tiedotteessa.

Kytösaho oli maailmancupin loppupisteissä parhaana suomalaisena 30:s. Vire koheni vaisun alkukauden jälkeen, sillä kauden viimeiset 18 kisaa toivat 15 pistesijaa. Vireestä kertoi myös seitsemäs sija MM-lentomäessä.

Lue lisää kirjoittajalta

STT

Source Link is.fi