Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1a2e5ea3237a395f75c95c038c78cbcf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nurmijärveläinen Sami on sinkku ja viettää kesänsä kaalipellolla – tällaisia vaatimuksia hänellä on kumppanille – Uutisalue

Nurmijärveläinen Sami on sinkku ja viettää kesänsä kaalipellolla – tällaisia vaatimuksia hänellä on kumppanille

Sami toivoo kumppanilta muun muassa sosiaalisuutta.

Uudessa Maajussille morsian: kaikki tarinat -ohjelmassa esiintyvä, Nurmijärvellä maatilaa pitävä Sami, 31, kertoo, että maatilatöiden ohella puolison etsintä voi olla haasteellista.

Sami pyörittää Nurmijärvellä maatilaa, jossa kasvatetaan erilaisia kaalilajeja sekä ohraa. Hommia tilalla siis riittää.

– Kaalipellolla kun on kesät, niin harvemmin kerkeää mihinkään morsmaikun etsimishommiin. Ja talvet sitten kotona sen verran paljon, että ei tule kierrettyä paikkoja, niin ei sitä oikein helpolla löydy. Pakko se oli jotain muita keinoja ottaa käyttöön, hän kertoo IS:lle.

Ymmärtäväisyys on Samille kumppanissa tärkeä piirre. Kuva: Aleksi Jalava

Sami kertoo, että hän toivoo potentiaaliselta kumppanilta sosiaalisuutta, sillä hän itsekin on sosiaalinen ihminen. Vaikka Sami painottaa, että hänen toivomansa piirteet kumppanissa ovat myös tapauskohtaisia, on ymmärtäväisyys tärkeää: arki maatilalla on ajoittain varsin hektistä ja tekemistä saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla.

– Kesä on aikamoista hulinaa ja hälinää, muuttujia saattaa tulla. Että ymmärtää ne jutut, mitä saattaa tulla. Ettei sitten siihen kariudu se parisuhde, että tällainenkin tuli, lupasit ja et tehnyt.

Taustallaan Samilla on joitakin pidempiä ja joitakin lyhempiä parisuhteita, ja hän kertoo kokeilleensa löytää kumppania muun muassa deittisovellus Tinderin kautta. Aiemmat suhteet ovat kuitenkin kariutuneet syystä tai toisesta.

Samin mukaan Maajussille morsian -ohjelmassa on ainakin yksi positiivinen puoli verrattuna sovellukseen.

– Ajattelin, että ohjelmaan kun lähtee, niin ne naiset miettii vähän etukäteen, että sopisiko ne mulle. Siinä pääsi itse vähän helpommalla, kun sai ne kirjeet ja jokainen oli jo miettinyt vähän, että ne on sitten valmiita tällaiseen leikkiin.

Uuden Maajussille morsian -kauden esittelyjakso nähdään televisiossa maanantaina 13.3. MTV3 klo 20.00.

Source Link is.fi