Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_944c5996f929d8614700fbaa48d8fd40, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Olli Halosen syvä haara-asento johti hurjaan tilanteeseen kesken keikan – Uutisalue

Olli Halosen syvä haara-asento johti hurjaan tilanteeseen kesken keikan

Muusikko Olli Halonen kertoo Aki Linnanahteelle, miten bändikaverit kuittailivat hänelle epäonnisen tapahtuman jälkeen.

Juontaja Aki Linnanahde kutsui neljä vierasta haastateltavakseen Tennispalatsiin Aki Linnanahde Talk Show -podcastin sadannen jakson kunniaksi.

Muun muassa Pohjola-hitistään tunnettu Olli Halonen saapui Linnanahteen juhlalähetykseen nilkuttaen toista jalkaansa.

Linnanahde ihmetteli, mitä Haloselle on tapahtunut. Tämä kertoi joutuneensa erikoiseen tilanteeseen esiintymislavalla Vanajanlinnassa.

– Oli kesän viimeinen keikka. Kolmanneksi viimeisessä biisissä meni polvilumpio paikaltaan. Menin syvään haara-asentoon, ja käännyin katsomaan rumpalia. Vääntö aiheutti sen, että polvi meni paikoiltaan, Halonen selventää.

Suurimmaksi syyksi onnettomuudelle Halonen arvelee ikänsä. Hän on 35-vuotias.

Halonen kertoo Linnanahteelle, että ei ensin tajunnut, mitä tapahtui. Hän katsoi jalkaansa, ja näki, että toinen polvi oli vääntynyt sivuun. Halonen päätti toimia itse, ja sai kuin saikin tilanteen jotenkuten haltuun.

– Onneksi tuli kitarasoolo, jonka aikana sain lyötyä polvilumpion takaisin paikalleen, hän kertoo Linnanahteelle.

Halosen mukaan hänen bändinsä soitti tapaturman sattuessa rockhenkistä cover-kappaletta.

– Bändi kuittaili keikan jälkeen, että eiköhän iskelmälaulaja pysy iskelmässä, ettei tällaista satu, Halonen sanoo pilke silmäkulmassa.

Halonen käytti juhlalähetyksessä välillä kävelykeppejä, mutta esitti kaksi kappaletta seisten ilman apuvälineitä.

Podimo-palvelussa lauantaina 2. syyskuuta julkaistavan podcastin juhlalähetyksessä vieraina ovat yrittäjä Sointu Borg, imitaattori Jarkko Tamminen, taikuri Pete Poskiparta ja laulaja-lauluntekijä Olli Halonen.

Source Link is.fi