Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd1d5fc1824fb454b488b1308961570b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Olympiavoittaja Lasse Virén edusti Päivi-vaimonsa kanssa avajaisissa – yksinkertainen syy sai lopettamaan juoksemisen – Uutisalue

Olympiavoittaja Lasse Virén edusti Päivi-vaimonsa kanssa avajaisissa – yksinkertainen syy sai lopettamaan juoksemisen

Urheilulegenda Lasse Virén on vaimonsa Päivi Virénin kanssa usein nähty vieras Taidekeskus Salmelan avajaisissa Mäntyharjulla.

– Tästä on tullut tapa, Lasse Virén kertoi Taidekeskus Salmelan avajaisissa lauantaina Mäntyharjulla.

– En ole itse taidesijoittaja, mutta vaimo enemmänkin hoitelee sitä puolta.

Elämä menee päivä kerrallaan ”ihan ok”, kuten juoksijalegenda kuvailee. Korona-aikana elämä on mennyt paljon kotona. Aina on löytynyt jotakin tekemistä.

– Vähän jeesailen meidän perheen junioreita. Olemme olleet onnellisessa asemassa, että korona on välttänyt meidät, vaikka kaikki meidän lapset on käynyt koronan läpi.

Lasse Virénin viimeisestä juoksukerrasta on vuosia aikaa.

Lasse Virén, 72, kertoi, ettei enää juokse. Viimeisestä juoksukerrasta on vuosia aikaa.

– Siihen on vaikea vastata, miksi en enää juokse. Ei ole inspiraatiota. Inspiraatio on tärkein asia, itsellä pitää olla halua lähteä liikkeelle.

– Nyt kun on ollut pitkän aikaa juoksematta, kunto on huono. Pitäisi olla jonkinlainen kunto, että pystyisi nauttimaan juoksemisesta.

Lasse Virén on yksi Suomen tunnetuimmista kestävyysjuoksijoista ja nelinkertainen olympiavoittaja sekä entinen kansanedustaja. Kolmen aikuisen lapsen isä asuu Myrskylässä vaimonsa Päivi Virénin kanssa.

Source Link is.fi