Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_946fdd244b7ff3de005b7179a9905069, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Onko tässä kaikkien aikojen erikoisin tapa valita lapsen nimi? Chrissy Teigen antaa rintojensa päättää – Uutisalue

Onko tässä kaikkien aikojen erikoisin tapa valita lapsen nimi? Chrissy Teigen antaa rintojensa päättää

Huippumalli Chrissy Teigen odottaa lasta puolisonsa, laulaja John Legendin kanssa.

Raskaus on jo pitkällä, ja Teigenille on alkanut ilmaantua perinteisiä raskausoireita, kuten rintojen kasvua. Teigen vitsailee Instagramissa aiheesta.

– Nimeän lapseni sen alkukirjaimen mukaan, mihin kuppikokoon rintani lopettavat kasvamisen. Uskon nimen alkavan g:llä, ehkä h:lla, Teigen kirjoittaa kuvansa kuvatekstissä.

Malli Brooklyn Decker jatkaa vitsiä kommenteissa.

– Rakastamme silti ”Hankia”, malli kommentoi.

– Kuuntelehan… Quin tai Quincy, koomikko Chris Klemens ehdottaa.

– Tämä on seuraava iso trendi, eräs kommentoija nauraa.

Monet kommentoijat ovat ehdotelleet g- ja h-alkuisia nimiä Teigenille.

– Gaia tai Hunter, toinen ehdottaa punaisin ja sinisin sydänhymiöin.

Teigenilla, 36, ja Legendilla, 43, on ennestään kaksi lasta, 6-vuotias Luna ja 4-vuotias Miles. Lokakuussa 2020 Teigen sai keskenmenon. Pari oli nimennyt menetetyn lapsensa Jackiksi.

Viikko sitten Teigen julkaisi kuvia perheen lomamatkalta. Kuvissa näkyy Teigenin kasvanut raskausvatsa.

Pääset selaamaan kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

Saatuaan keskenmenon Teigen kuvaili sen olleen kaikkein suurin kipu, jonka hän voi kuvitella. Lisäksi hän sanoi Instagram-julkaisussaan olevansa surullinen siitä, ettei hän tulisi enää ikinä raskaaksi.

Suuren menetyksen jälkeen Teigen tukahdutti pitkään suruaan ja ahdistustaan juomisella. Hän ilmoitti jättäneensä alkoholinkäytön kokonaan viime syksynä.

Alkuvuodesta Teigen kertoi Instagram-tilillään aloittaneensa lapsettomuushoidot koeputkihedelmöityshoidoilla. Hoidossa naisen munasarjoja stimuloidaan hormoneilla, joita Teigen on pistänyt reiteensä. Pistosten avulla munasoluja kypsyy enemmän. Pariskunta turvautui lapsettomuushoitoihin myös edellisten lasten kohdalla.

Source Link is.fi