Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f40c49090691cd85833ec2b138dc6be6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Petolliset alkoi turhankin hitaasti – joukosta nousee esiin Janne Porkka – Uutisalue

Petolliset alkoi turhankin hitaasti – joukosta nousee esiin Janne Porkka

Nelosen uusi Petolliset-sarja alkaa verkkaisesti.

Raija Pelli, Jade Nyström, Janne Porkka ja Vera Miettinen juonittelevat Vanajanlinnassa. Kuva: Nelonen

Tv-lehti arvioi: Mystiset alkukuvat ja dramaattinen musiikki lupailevat hyvää: nyt on luvassa kunnon murhamysteeri! Samaa tunnelmaa olisi kaivannut myös uuden Petolliset-sarjan aloitustehtävään, joka herpaannuttaa kiinnostuksen heti, kun 18 julkkiskisaajaa arvailee eri ryhmissä keskellä päivää toistensa henkilöllisyyksiä.

Mukana ovat ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, somepersoona Hanad ”Dosdela” Hassan, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, korkeushyppääjä Jade Nyström, juontaja Janne Porkka, yritysvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, ex-kiekkoleijona Jukka Tammi, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, radiotoimittaja Karoliina Tuominen, iskelmälaulaja Marita Taavitsainen, muotisuunnittelija Mert Otsamo, viestintäjohtaja Mikael Jungner, laulaja Pertti ”Nipa” Neumann, toimittaja Raija Pelli, Miss Suomi 2012 Sara Chafak, somevaikuttaja Sita Salminen, twerk-tanssija Tia-Maria ”Tinze” Sokka sekä rikostoimittaja Vera Miettinen.

Ensimmäisessä jaksossa toimintaan päästään vasta, kun kilpailijat sulkeutuvat Vanajanlinnan juhlasalin pyöreän pöydän äärelle kuuntelemaan rentoutusnauhalta kuulostavan Christoffer Strandbergin ohjeita. Juontaja Strandberg jakaa heidät Uskollisiin ja – katsojan kannalta kiinnostavampiin – Petollisiin, joiden tehtävänä on murhata Uskollisia ja salata Petollisuutensa. Uskollisten tehtävänä on puolestaan selvittää, kuka joukosta kuuluu rajan toiselle puolelle: Petollisiin. Epäselvältä vaikuttava juoni aukeaa, mitä pidemmälle sarjaa katsoo.

Sarjasta nousee jo heti alussa esiin persoonia, joiden otteet kiinnittävät katsojan huomion. Nelosen Big Brotherin julkkisversiossa kilpaillut moottoriturpa Janne Porkka on yksi heistä. Onnenpyörä-juontajana muistettu Porkka on muutenkin tervetullut lisä julkkismaailman tosi-tv-kiertoradalle.

Lue lisää: Janne Porkka nähtiin yllättävän bändin kanssa lavalla – nyt hän kertoo, mistä oli kyse

Porkka paljasti aiemmin, miten päätyi mukaan.

– Perehdyin tähän ja käsitin, ettei tämä ole ohjelma, jossa roikutaan pää alaspäin jossain viidakossa. Tämä vaikutti sellaiselta, että tähän kannattaa osallistua, Porkka kuvailee värikkääseen tyyliinsä.

Juhana Helmenkalastaja on kuin luotu Petollisiin juonittelemaan. Osa kilpailijoista taas jää selkeästi seinäruusuiksi ja todennäköisiksi murhattaviksi.

Petollisissa ei hötkyillä, vaikka katsoja kaipaisi enemmänkin menoa 1,5 tunnin mittaiseen aloitusjaksoon. Toisaalta syksyyn sopii verkkaisa ja rauhoittava meininki.

Lue lisää: Juhana Helmenkalastajasta, 48, tuli isä – nämä ovat osoittautuneet haasteiksi vanhemmalla iällä

Sarjan toisessa jaksossa herätään murhatunnelmiin. Kuka puuttuu joukosta?

Petolliset torstaina 7.9. alkaen Nelonen klo 20.00.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää: Raija Pelli ja hänen miehensä luopuivat kakkoskodistaan – näin hän kuvailee Suomen ja Yhdysvaltojen eroja

Lue lisää: Mikael Jungner nähtiin Olet mitä syöt -ohjelmassa viime vuonna – näin kävi sen jälkeen

Lue lisää: Elina Gustafsson paljastaa, mitä Ansku Bergströmin kanssa jaetulle hammas­harja­tavalle on käynyt

Source Link is.fi