Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_64cba3dde50f7f9d2c3551c7a581e21e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pikkuveli kommentoi Michael Schumacherin perheen tilannetta – ”Sydämeni hymyilee” – Uutisalue

Pikkuveli kommentoi Michael Schumacherin perheen tilannetta – ”Sydämeni hymyilee”

Ralf Schumacher kommentoi lyhyesti veljensä Michael Schumacherin tilannetta.

Entinen formulakuski Ralf Schumacher asuu nykyään Sloveniassa, jossa hän sanoo löytäneensä rauhan.

– Tämä on minulle täydellinen paikka ottaa rauhallisesti: täällä ajan nopeiden autojen sijaan traktoreilla, Schumacher kertoo saksalaisella Bunte-lehdelle.

Kun kyse on Ralf Schumacherista väistämättä esille nousee hänen veljensä F1-legenda Michael Schumacher, jonka voinnista on tihkunut hyvin vähän tietoa kymmenen vuotta sitten tapahtuneen lasketteluonnettomuuden jälkeen.

Schumacher, 54, loukkaantui vakavasti joulukuussa 2013 kaaduttuaan ja lyötyään päänsä kiveen. Saksalaista hoidettiin ensin Ranskan Grenoblessa ja sitten Sveitsin Lausannessa, ennen kuin hän pääsi kotiin syksyllä 2014.

Ralf Schumacher, 48, asuu nykyään Sloveniassa. Kuva on vuodelta 2018 saksalaiselta kartingradalta. Kuva: Rolf Vennenbend / Zuma

Bunte kysyi Ralf Schumacherilta hänen yhteyksistään Michael Schumacherin perheeseen.

– Valitettavasti elämä ei ole aina reilua. Meidän täytyy hyväksyä se. Kun näen hänen [Michael Schumacherin] lapsiaan Gina-Mariaa ja Mickiä, sydämeni hymyilee. Jos joku perheestä kaipaa neuvojani, olen käytettävissä. He kulkevat kuitenkin omia polkujaan.

Gina-Maria Schumacher kilpailee reiningissä, lännenratsastuksen kilpailulajissa. Mick Schumacher on tällä kaudella Mercedeksen F1-tallin testikuljettaja.

Source Link is.fi