Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c51528531ce3288d878c684496aebd3c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Podcast: Pernilla Böckerman paljastaa, mitä eron jälkeen tapahtui – ex-kumppanilta suorat sanat deittailusta – Uutisalue

Podcast: Pernilla Böckerman paljastaa, mitä eron jälkeen tapahtui – ex-kumppanilta suorat sanat deittailusta

Juuri erostaan kertoneet Pernilla Böckerman ja Arttu Kilpeläinen puhuvat yhteisen podcastinsa viimeisessä jaksossa voinnistaan eron jälkeen.

Somevaikuttaja ja Tanssii tähtien kanssa -voittaja Pernilla Böckerman ja rikostutkija Arttu Kilpeläinen kertoivat erostaan yhteisessä Pernilla & Kyttäpodcastissaan aiemmin helmikuussa. Nyt he kertovat eron jälkeisistä tuntemuksistaan kyseisen podcastin uusimmassa ja samalla viimeisessä jaksossa.

Böckerman ja Kilpeläinen vakuuttivat edellisessä podcast-jaksossa, että eroon ei liittynyt dramatiikkaa ja ero tapahtui hyvissä väleissä. Kaksikko perusteli eroa sillä, että suhde oli ajautunut parisuhteesta enemmän ystävyydeksi ja työsuhteeksi.

Lue lisää: Podcast: Pernilla Böckerman ja Arttu Kilpeläinen kertovat eronsa syyn – Arttu romahti rappukäytävässä totaalisesti

Kilpeläinen kertoo suhtautuvansa varauksella taas alkavaan sinkkuelämään. Tällä hetkellä häntä ei lainkaan huvita lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin.

– Ajatuskin siitä, että nyt pitäisi jonnekin deiteille lähteä, niin nousee oksennus kurkkuun. Ei kiinnosta yhtään, Kilpeläinen tokaisee.

Hän tiedostaa, että juuri tällä hetkellä hänen ei kannata lähteä treffeille kenenkään kanssa.

– En ole henkisesti siihen valmis, hän jatkaa.

Hän ei halua asettaa itseään siihen tilanteeseen, että deittikumppanille tulisikin tunteita samalla, kun hän itse ei pysty mihinkään enempään.

– Se on tosi hieno ajatus, mikä sinulla on, Böckerman komppaa.

– Minulla on ihan hyvä olla. Pärjään kyllä omissa housuissani, kirjaimellisesti. Minulla ei ole mikään hätä päästä tuonne riehumaan ja rellestämään, Kilpeläinen sanoo.

Arttu Kilpeläinen ja Pernilla Böckerman olivat paitsi puolisoita, myös työtovereita. Kuva: Terhi Ylimäinen

Kaksikko puhuu jaksossa myös siitä, miten suhde alun pitäen tuotiin julkisuuteen. Kilpeläinen ei ollut ennestään tunnettu julkisuudessa, mutta häntä ei kaduta, että suhde julkistettiin. Böckerman ja Kilpeläinen halusivat olla yhdessä peittelemättä, ja päätös mahdollisti muun muassa yhteisen podcastin pitämisen.

Böckerman on ottanut nyt päättyneestä suhteesta opin, jonka vie mukanaan tulevaisuuteen ja mahdolliseen uuteen suhteeseen.

– Nyt jos kysytään, en ole valmis siihen, että suhteeni on millään tavalla julkinen, on se ihminen kuka vaan, Böckerman sanoo.

Pian hän kuitenkin toteaa, että suhde voi kenties ollakin julkinen, mutta hän ei halua tehdä enää töitä kumppaninsa kanssa.

– On se ihminen kuka vaan. Kanssasi kaikki oli hyvin, mutta se oli asia, mikä sabotoi tosi paljon, Böckerman pohtii.

Myös Kilpeläinen toteaa painokkaasti, ettei hänen olisi pitänyt suostua esimerkiksi Böckermanin kuvaajaksi tämän sosiaalisen median sisällöissä.

Ex-pari kertoo moninaisista tuntemuksistaan, joita he ovat käyneet läpi eron jälkeen. Böckerman kuvailee tämänhetkisiä tunteitaan ”tosi sekaviksi”.

– Voin ihan hyvin, mutta en mä sitten tiedä, voinko niin hirveen hyvin, hän sanoo.

Hän kertoo, että urheilu ja etenkin hiihtäminen on pitänyt hänen päänsä kasassa. Myös Kilpeläinen sanoo, että tunteet ovat olleet vaihtelevat.

– Välillä on tosi hyväkin olla, että ei ole mitään hätää, kunnes jokin ylimääräinen tekijä triggeröi ja tulee pieni droppi, Kilpeläinen kuvailee.

He vakuuttavat edelleen olevansa hyvissä väleissä keskenään. Kun yhteinen podcast nyt loppuu, he saavat otettua etäisyyttä toisiinsa.

– Se on varmasti pidemmän päälle ihan tervettä, Kilpeläinen toteaa.

Source Link is.fi