Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3f2bd3702fa09a7faf47fb1bf477b139, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poison perui keikkansa viime hetkellä – Bret Michaels kiidätettiin sairaalaan – Uutisalue

Poison perui keikkansa viime hetkellä – Bret Michaels kiidätettiin sairaalaan

Metalliyhtye Poison joutui perumaan keikkansa Nashvillessä torstaina 30. kesäkuuta. Keikkaa ei pidetty, sillä yhtyeen keulakuva Bret Michaels, 59, joutui sairaalaan tiputukseen. Michaels kertoo tilanteestaan Instagram-tilillään.

– Olin todella innoissani nousemassa lavalle ja valmiina esiintymään, mutta odottamattoman lääketieteellisen komplikaation ja sitä seuranneen sairaalahoidon takia se ei ollut mahdollista, Michaels tiedottaa.

– Lähetän syvimmät pahoitteluni siitä, etten voi rokata lavalla tänä iltana!

Michaels lisää pyrkivänsä takaisin ”sataprosenttiseen kuntoon hyvin nopeasti”.

TMZ-sivuston mukaan Michaelsin tila saattoi johtua lääkkeistä. Tähti sairastaa tyypin 1 diabetesta, jonka epäillään laukaisseen artistin käyttämän lääkityksen sivuvaikutukset. Toistaiseksi ei ole tiedossa, vaikuttaako Michaelsin sairaalaan joutuminen myös muihin kiertueen suunniteltuihin esiintymisiin.

Laulajalla on ollut terveyshuolia ennenkin. Vuonna 2010 Michaels sai aivoverenvuodon, ja seuraavana vuonna hänen sydämessään ollut reikä tukittiin leikkausella. Vuonna 2014 Michaels tarvitsi ensihoitajien apua kesken New Hampshiren Manchesterissa soitetun keikan.

Def Leppardin, Joan Jett & The Blackheartsin ja Mötley Crüen kanssa parhaillaan stadioneita pitkin Yhdysvaltoja reissaavan yhtyeen oli tarkoitus esiintyä 69 000 katsojaa vetävällä Nissan Stadiumilla. Muut yhtyeet esittivät tavanomaiset settinsä Poisonin jättäytyessä sivuun.

Source Link is.fi