Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2cedd6952678f7f7141324acd5165a5a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi pidätti rap-legenda Tupac Shakurin murhasta epäillyn – Uutisalue

Poliisi pidätti rap-legenda Tupac Shakurin murhasta epäillyn

Rap-muusikko Tupac ”2pac” Shakuria ammuttiin liikkuvasta autosta syyskuussa 1996.

Tupac Shakur esiintymässä mustavalkoisessa valokuvassa.

Tupac Shakur oli kuollessaan vain 25-vuotias Kuva: AOP

Las Vegasin poliisi on ottanut kiinni rap-muusikko Tupac ”2pac” Shakurin murhasta epäillyn miehen, kertoo uutistoimisto Reuters.

Epäilty on DuaneKeffe DDavis ja hänet vangittiin perjantaiaamuna paikallista aikaa huolimatta siitä, ettei tarkka syyte ollutkaan selvillä. Syytteisiin palattaneen vielä myöhemmin perjantain aikana paikallista aikaa. Davis on kalifornialaisen rikollisjengin jäsen.

Shakuria ammuttiin ohiajavasta autosta vuonna 1996. Hän kuoli vammoihinsa sairaalassa muutaman päivän kuluttua.

Epäilty Davis on myöntänyt haastatteluissa ja vuonna 2019 ilmestyneessä muistelmateoksessaan Compton Street Legend, että hän oli Cadillacissa, josta kohtalokkaat laukaukset ammuttiin, kertoo AP.

Vaikka Shakur oli kuollessaan vain 25-vuotias, on hän yksi maailman tunnetuimmista rap-muusikoista. Hän ehti nuoresta iästään huolimatta istua vankilassa, esiintyä hittielokuvissa ja myydä kymmeniä miljoonia albumeita. Shakurista julkaistaan lokakuussa hänen nimeään kantava elämäkertakirja.

Source Link yle.fi