Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d644d45767db9081c03d1838b65af9dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Presidentti Niinistö nostaa esiin Helsingin henkeä Saksan työvierailulla – Uutisalue

Presidentti Niinistö nostaa esiin Helsingin henkeä Saksan työvierailulla

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tekee työvierailun Saksaan ensi viikolla. Presidentin kanslian mukaan Niinistö on muun muassa pääpuhuja Körber-säätiön maanantaina järjestämässä tilaisuudessa, jonka aihe on Helsingin henki suurvaltakilpailun aikakaudella.

Tilaisuuteen osallistuvat Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier ja Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin pääsihteeri Helga Schmid.

Niinistö tapaa liittopresidentti Steinmeierin myös kahdenvälisesti Berliinissä, kuten viime viikolla kerrottiin Steinmeierin julkisen kalenterin perusteella.

Tiistaina Niinistö pitää Berliinin Humboldt-yliopistossa puheen, jonka aiheena on tarve vahvemmalle Euroopalle kovemmassa ja vaikeammassa maailmassa.

Source Link is.fi