Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e99aaffd4d8f026b033241665e817703, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Catherinen kohukuvaan ilmestyi poikkeuksellinen varoitus – Uutisalue

Prinsessa Catherinen kohukuvaan ilmestyi poikkeuksellinen varoitus

Instagram on lisännyt kaikessa hiljaisuudessa prinsessa Catherinen kuvaan varoituksen.

Prinsessa Catherine myönsi hiljattain muokanneensa itsestään ja lapsistaan otettua yhteiskuvaa. Nyt Instagram on lisännyt kyseiseen kuvaan varoituksen muokatusta kuvasta.

Varoitus näkyy kuvan alaosassa punaisena tekstinä ja kolmiona.

– Muunneltu kuva tai video. Riippumattomat faktantarkistajat tarkistivat saman muunnellun kuvan toisessa julkaisussa, varoituksessa kirjoitetaan.

Catherinen Instagramiin jakamaan kuvan alle on ilmestynyt varoitus. Kuva: Kuvakaappaus Instagramista

Kun varoitusta painaa, aukeaa esiin lisätietoa muunnellusta kuvasta.

– Riippumattomien faktantarkistajien mukaan kuvaa on muokattu tavalla, joka voi johtaa ihmisiä harhaan. Syynä ei kuitenkaan ole sen esittäminen kontekstistaan irrallaan, lisätiedossa kerrotaan.

Faktantarkistajaksi on merkitty EFE Verifica.

Catherinesta julkaistu kuva aiheutti suuren kohun, kun pian kuvan julkaisun jälkeen heräsi epäilys kuvanmuokkauksesta. Useat uutistoimistot vetivät kuvan pois jakelulistoiltaan epäilyksien herättyä.

Catherine myönsi pian muokanneensa kuvaa itse.

– Kuten monet amatöörivalokuvaajat, kokeilen toisinaan editointia. Haluan pyytää anteeksi sekaannusta, jonka eilen jakamamme perhekuva aiheutti. Toivon, että kaikilla juhlijoilla oli oikein hyvä äitienpäivä, hän kirjoitti Walesin prinssiparin Instagram-tilin tarinoissa sekä parin X-tilillä.

Source Link is.fi