Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8f3b1d3d0c5ea0f23e99e78df8861aa8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Catherinen voinnista tihkuu uutta tietoa – Uutisalue

Prinsessa Catherinen voinnista tihkuu uutta tietoa

Catherine joutui tammikuussa leikkaukseen. Hänen on kerrottu pitävän sairaslomaa pääsiäiseen asti.

Prinsessa Catherine vaikuttaisi olevan toipumaan päin.

Hänelle tehtiin tammikuussa vatsan alueelle leikkaus, jonka vuoksi prinsessa on jättäytynyt pois julkisista edustustehtävistä.

Daily Mailin mukaan Catherine pystyi jo liittymään prinssi Williamin ja perheen lasten seuraan viettämään lomaa Sandringhamin kartanoon.

– Hän odotti kovasti maisemanvaihdosta ja hän pystyy ottamaan rennosti, kun lapset päästelevät höyryjä Williamin kanssa, lähipiiri kertoo lehdelle.

Prinssi William ja prinsessa Catherine viettävät brittilehdistön mukaan parhaillaan aikaa Sandringhamin kartanossa. Kuva: Starmax

Britannian hovissa taistellaan monia terveysongelmia vastaan. Catherinen leikkauksesta ei ole annettu sen tarkemmin tietoja julkisuuteen, mutta leikkauksen on arvioitu olleen ”melko vakava”.

Catherinen lisäksi kuningas Charlesilla on omat terveysongelmansa. Kuninkaalla diagnosoitiin hiljattain syöpä, minkä vuoksi myös tämä on jättäytynyt pois edustustehtävistä.

Syöpä löytyi, kun Charles oli sairaalahoidossa eturauhasen liikakasvun vuoksi.

Prinssi Williamin piti aluksi jäädä myös lomalle vaimonsa sairasloman ajaksi, mutta hän joutui palaamaan töihin isänsä syöpädiagnoosin jälkeen.

Source Link is.fi