Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dca8e0d1ff04a9898226ad151d700b06, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Diana puhuu ennen­kuulumattomilla nauhoilla – Charlesin sanat prinssi Harryn kastajaisissa järkyttivät – Uutisalue

Prinsessa Diana puhuu ennen­kuulumattomilla nauhoilla – Charlesin sanat prinssi Harryn kastajaisissa järkyttivät

Nyt julkaistut nauhat ovat alkujaan peräisin vuodelta 1990.

Prinsessa Diana avautuu avioliittonsa vaikeuksista ennenkuulumattomilla nauhoilla, jotka ovat nyt päätyneet julkisuuteen.

Nyt julkaistut pätkät ovat nauhoitettu vuonna 1990, jolloin Diana puhui kirjailija Andrew Mortonille. Mortonin haastatteluista tuli lopulta kirja Diana: Her True Story (1992), mutta itse nauhoja ei ole koskaan julkaistu.

Tähän kuitenkin saadaan muutos, sillä ne ovat mukana tulevassa Diana-dokumentissa. Muun muassa Daily Mailin siteeraamilla nauhoilla Diana esimerkiksi väittää, että nykyinen kuningas Charles sanoi suoraan olleensa pettynyt prinssi Harryn syntymään.

– Olemme niin pettyneitä, mehän halusimme tytön, Charles Dianan mukaan sanoi Harryn kastajaisissa Dianan äitipuolelle Raine Spencerille vuonna 1984.

Prinsessan mukaan kreivitär Spencer raivostui tästä. Hän muun muassa sanoi, että silloisen Walesin prinssin pitäisi ymmärtää, että hän on ylipäätään onnekas saadessaan lapsen.

Prinsessa Dianan kuolemasta tuli elokuussa kuluneeksi 25 vuotta. Kuva: Reuters

Tuon riidan jälkeen Charles ei edes suostunut puhumaan prinsessan äitipuolelle sanaakaan, mikäli Dianaa on uskominen. Dianan arvion mukaan se oli hänen miehensä tapa.

– Siitä päivästä asti luukku meni kiinni. Niin hän tekee aina, jos joku antaa hänelle tavallaan vastinetta, Diana sanoo.

Julkaistuilla nauhoilla Diana puhuu myös monimutkaisesta ja vaikeasta suhteestaan äitipuoleensa.

Raine Spencer nai Dianan isän, John Spencerin, vuonna 1976. Nauhoilla Diana muun muassa myöntää, että hän vihasi ja halveksui äitipuoltaan vuosia. John Spencer menehtyi vuonna 1992, jolloin Raine Spencer muutti suvun tiluksilta pois. Muuton syyn uskotaan olleen se, että äitipuoli ei kyennyt olemaan väleissä Charlesin, Dianan tai tämän sisarusten kanssa.

Prinsessa Diana kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuun 31. päivä vuonna 1997. Hän oli 36-vuotias.

Source Link is.fi