Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_08e6baea550d3f0c95453ba726ef21ff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Madeleinen ulkonäkö hämmästyttää – asteli gaalan punaiselle matolle lähes tunnistamattomana – Uutisalue

Prinsessa Madeleinen ulkonäkö hämmästyttää – asteli gaalan punaiselle matolle lähes tunnistamattomana

Prinsessa Madeleinen muodonmuutos on pistetty merkille somessa.

Ruotsin prinsessa Madeleinen uusi tyyli on hämmentänyt kuninkaallisfaneja somessa.

Asia nousi puheenaiheeksi sen jälkeen, kun Madeleine edusti World Childhood Foundationin gaalaillassa maanantaina Yhdysvalloissa. Mukana edustustilaisuudessa olivat puoliso Chris O’Neill sekä äiti kuningatar Silvia, joka on perustanut kyseisen säätiön.

Porina somessa alkoi pian sen jälkeen, kun Madeleine oli astellut kameroiden eteen. Kommentoijat ovat hämmentyneet Madeleinen ulkonäöstä, sillä joissain kuvissa prinsessa näyttää lähes tunnistamattomalta.

– Hän on muuttunut paljon, en tunnistanut häntä lainkaan, eräs kirjoittaa Royal Fashion Policen Instagram-sivulla.

– Onko hän Madeleine? yksi kyselee.

Madeleinen juhlameikki on ainakin hyvin erilainen kuin aiemmin. Silmämeikki on voimakkaampi, samoin poskipunat ja varjostukset vahvemmat.

Madeleinen hienostunut, tummansininen iltapuku jätti olkapäät paljaaksi. Kuva: STELLA Pictures / All Over Press

Madeleinen juhlatyyli on myös hurmannut monet.

– Hän on tyrmäävä. Kaikki on täydellistä: puku, asusteet, hiukset, somessa hehkutetaan.

Svensk Damtidning -lehti siteeraa Royal Fashion Police -sometiliä, jonka taustalta löytyvän muotiasiantuntijan kerrotaan analysoineen Madeleinen tyylin muuttumista.

Tässä tyylissä Madeleine edusti isänsä juhlissa syyskuussa. Kuva: Francis Dias / Newspix / MVPhotos

Hän uskoo Madeleinen ottaneen uuteen tyyliinsä vaikutteita Walesin prinsessa Catherinelta. Muotiasiantuntijan mukaan Madeleine pukeutui jo isänsä juhlissa Catherinen lempimerkkeihin. Se on saanut hänet miettimään, onko Madeleinella uusi stylisti vai onko hän vain mieltynyt Catherinen muotivalintoihin.

– On aika jännittävää nähdä, kun hän valitsee tyylin, joka on ominaisempaa brittiläiselle prinsessalle kuin ruotsalaiselle, tilin ylläpitäjä kommentoi.

Source Link is.fi