Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0d9af50390deed24fbd1ced35c627284, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinssi Andrew ja ex-vaimo Sarah Ferguson pelkäävät ökykotinsa puolesta – kuningas Charles saattaa potkaista veljensä tylysti ulos kartanosta – Uutisalue

Prinssi Andrew ja ex-vaimo Sarah Ferguson pelkäävät ökykotinsa puolesta – kuningas Charles saattaa potkaista veljensä tylysti ulos kartanosta

Prinssi Andrew ja hänen ex-puolisonsa, Yorkin herttuatar Sarah ovat huolissaan kotinsa puolesta. Daily Mailin mukaan Andrew ja Sarah Ferguson pelkäävät, että he joutuvat muuttamaan pois Windsorissa sijaitsevasta, 31 makuuhuoneen kartanostaan nyt, kun Charles on kuningas.

Toistaiseksi Andrew ja Sarah ovat asuneet Royal Lodge -kartanossa. Ex-parin kanssa saman katon alle ovat muuttaneet myös kuningattaren corgit, jotka he ottivat hoitaakseen Elisabetin kuoleman jälkeen.

Kuningatar oli saanut Andrew’lta kaksi koiraa, Muickin ja Fergusin, viime vuoden maaliskuussa. Eleen tarkoituksena oli piristää kuningatarta, jonka puoliso prinssi Philip oli sairaalassa. Fergus kuoli viime toukokuussa, mutta kuningatar sai sen tilalle toisen koiran, welsh corgi Sandyn.

Andrew’lla, Yorkin herttuattarella ja corgeilla saattaa kuitenkin olla edessä muutto. Daily Mailin mukaan hovin kiinteistöjä järjestellään uudelleen kuningattaren kuoleman jälkeen, ja se saattaa tarkoittaa sitä, että Royal Lodge päätyisi muuhun käyttöön.

Daily Mail kertoo, että Andrew odottaa kauhulla kirjettä, jossa hänen vuokrasopimuksensa kartanosta irtisanottaisiin. Lehden mukaan syy huoleen on se, että kuningas Charlesin uskotaan suoraviivaistavan ja karsivan hovia hallitsijakautensa aikana.

Britanniassa uskotaan, että osana monarkian yksinkertaistamista hovin kiinteistöt ja omistukset tarkastetaan ja järjestellään mahdollisesti uudelleen. Daily Mailin mukaan tämä saattaisi tarkoittaa sitä, että Andrew potkaistaisiin pihalle kartanosta, joka kuului aiemmin kuningatar Elisabetille.

Toistaiseksi Andrew saa kuitenkin asua kodissaan, sillä hänen potkaisemisensa pihalle näin pian kuningattaren kuoleman jälkeen näyttäisi lähteiden mukaan liian pahalta.

Prinssi Andrew on pakotettu pitämään matalaa profiilia sen jälkeen, kun häntä vastaan nostettiin siviilikanne yhdysvalloissa liittyen Jeffrey Epstein -skandaaliin. Prinssiltä riisuttiin myös armeijan arvonimet ja kuninkaalliset edustustehtävät.

– Jos hän ei suorita mitään velvollisuuksia ja hurjastelee 30 miljoonan kartanossa elinkustannuskriisin keskellä, näyttää se hirvittävältä, hovista supistaan The Sunille.

Mikäli Andrew’n vuokrasopimus irtisanottaisiin, voisi se Daily Mailin mukaan tuoda hänelle yli 7 miljoonan punnan eli noin 8 miljoonan euron korvaukset. Andrew on tehnyt lehden mukaan kartanosta 100 vuoden vuokrasopimuksen, jonka katkaisemisesta hovi joutuisi pulittamaan suuren summan.

Kuningas Charles saattaa irtisanoa veljensä vuokrasopimuksen tulevaisuudessa.

Andrew’lle raha tulisi varmasti tarpeeseen, sillä hän joutui maksamaan häntä vastaan seksuaalirikoskanteen nostaneelle Virginia Giuffrelle miljoonakorvaukset. Prinssi on yrittänyt myydä Sveitsissä sijaitsevaa huvilaansa toistaiseksi tuloksetta. Hän ei omista kiinteistöjä Britanniassa.

Daily Mailin mukaan on epäselvää, mihin Andrew ja Sarah Ferguson muuttaisivat, jos he joutuisivat jättämään Royal Lodgen.

Source Link is.fi