Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_059b5e748c124a406abf7982d68b4a96, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pysäyttävätkö Barcelonan teinilupaukset taas Kylian Mbappén Mestarien liigassa? – Uutisalue

Pysäyttävätkö Barcelonan teinilupaukset taas Kylian Mbappén Mestarien liigassa?

Jalkapallon Mestarien liigassa viime kausina pettynyt Barcelona isännöi PSG:tä puolivälierien ratkaisevassa toisessa osassa tiistaina.

Barcelonan teini-ikäiset superlupaukset Lamine Yamal ja Pau Cubarsi pelasivat maaliskuussa Espanjan maajoukkueessa, kun se kohtasi Kolumbian Lontoossa.

Barcelonan teini-ikäiset superlupaukset Lamine Yamal, 16, ja Pau Cubarsi, 17, pelasivat maaliskuussa Espanjan maajoukkueessa, kun se kohtasi Kolumbian Lontoossa. Kuva: Getty Images

Jalkapallon Mestarien liigan pokaalia vuosina 2006, 2009, 2011 ja 2015 nostellut Barcelona hakee tiistaina vasta toista UCL-välieräpaikkaa viimeiseen yhdeksään vuoteen. Edellisen kerran joukkue ylsi neljän joukkoon vuonna 2019.

Tällä kertaa katalonialaisseuran mahdollisuudet neljän joukkoon ovat hyvät voitettuaan ensimmäisen osan viime viikolla brasiliaishyökkääjä Raphinhan kahden täysosuman siivittämänä 3–2 Pariisissa.

Barcelonan avauksessa olleista Pau Cubarsista, 17, ja Lamine Yamalista, 16, tuli nuorimmat miesten Mestarien liigan puolivälierissä pelanneet teini-ikäiset pelaajat.

Valmentaja Xavi Hernándezin pitää luottaa edelleen nuoruuden voimaan, koska Andreas Christensen ja Sergi Roberto ovat pelikieltojen takia sivussa.

– Raphinha on tiistaina joukkueen avainpelaaja. Hän on ollut meille tällä kaudella erittäin tärkeä pelaaja maalien ja syöttöjen lisäksi myös puolustuksen näkökulmasta. Ratkaisuottelussa kyse on jalkapalloilijoista, ei valmentajista, muistutti Xavi mediaa.

Barcelonan Lamine Yamal, 16, (vas.) ja Pau Cubarsi, 17, tekivät UCL-historiaa Pariisissa 9.4. 2024.

Barcelonan Lamine Yamal, 16, (vas.) ja Pau Cubarsi, 17, tekivät UCL-historiaa Pariisissa 9.4. 2024. Kuva: EPA-EFE

– Montjuïcin stadion (54 000 katsojaa) ei ole Camp Nou (99 354 katsojaa), mutta toivon, että se näyttää siltä ja on samanlainen painekattila. Varmasti tulee vaikeita hetkiä, jolloin PSG saa meidät kärsimään. Tarvitsemme fanien tukea, vetosi Xavi.

Barcelonan 21-vuotias keskikenttäpelaaja Pedri vakuuttaa, että joukkue on innoissaan tulevasta.

– Henkilökohtaisesti ottelu on tärkein, joka minulla on ollut pelaajana tähän mennessä – EM-välierän (2021, tappio Italialle 1-1, rp 2-4.) ohella. Vastakkain on kaksi tasaista joukkuetta, jotka haluavat pelata samalla tavalla, Pedri tuumi.

Paris SG on keskittynyt otteluun ilman viikonvaihteen ottelurasitusta. Kun laitapuolustaja Achraf Hakimi vapautuu pelikiellosta, Luis Enrique voi valita avaukseen miehistön, jolla se menestyi mainiosti Real Sociedadia vastaan UCL-neljännesvälierissä.

Kylian Mbappé pysyi pimennossa joukkueiden avausosassa, mutta PSG-tähti tuskin pelaa toista huonoa peliä peräkkäin.

– Kaikki on vielä ottelusarjassa auki. Pelaamme Barcelonassa suurella kunnianhimolla. PSG ei ole koskaan mennyt tällä tasolla jatkoon hävittyään ensimmäisen osaottelun, mutta tiistaina on sen päivän aika, Luis Enrique sanoi AFP:lle.

Mestarien liigan illan toisessa, klo 22 alkavassa puolivälierässä ovat vastakkain Dortmund ja Atletico Madrid (1. osa 1–2). Keskiviikkona Bayern München isännöi Arsenalia (2–2) ja Manchester City puolestaan Real Madridia (3–3).

Source Link yle.fi