Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6cb993a417ab1f39acc8d2e4193f950c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
R. Kellylle 30 vuotta vankeutta – tuomittiin lukuisista seksuaalirikoksista – Uutisalue

R. Kellylle 30 vuotta vankeutta – tuomittiin lukuisista seksuaalirikoksista

Yhdysvaltalainen R&B-muusikko R. Kelly, oikealta nimeltään Rober Sylvester Kelly, todettiin viime syyskuussa oikeuden edessä syylliseksi lukuisiin seksuaalirikoksiin. Keskiviikkona vankeustuomion pituudeksi julkistettiin viimein 30 vuotta, kertoo Rolling Stone.

Kellyä, 55, syytettiin oikeudenkäynnissä useista rikoksista, ja tuomion hän sai muun muassa seksikaupan vastaisen lain rikkomisesta ja kiristyksestä.

Lisäksi oikeudenkäynnissä katsottiin, että poptähti on käyttänyt uransa ja julkisuuden tuomaa asemaansa houkutellakseen naisia osaksi seksirinkejä. Suuri osa miehen uhreista oli alaikäisiä.

Grammy-palkintojakin kahmineen artistin syyte kohautti maailmanlaajuisesti, sillä se on ensimmäinen musiikkialan vastaava tapaus, joka on todella edennyt oikeuteen ja tuomioon asti. Monia onkin järkyttänyt se, miten Kelly on toiminut musiikkialalla vuosikymmeniä ilman, että kukaan on tehnyt vallan väärinkäytölle mitään.

Kelly on haastettu oikeuteen seksuaalirikoksista aikaisemminkin, mutta syytteet eivät ole koskaan johtaneet tuomioihin. Esimerkiksi vuonna 2002 Kelly sai syytteen esiinnyttyään seksivideolla 14-vuotiaan tytön kanssa. Vain muutamaa tuntia pidätyksen jälkeen mies vapautettiin takuita vastaan, eikä tapaus edennyt suuntaan tai toiseen.

Source Link is.fi