Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a0f38ac00770beae384558fde8453edf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Riku Nieminen julkaisi kuvan elokuvan kulisseista – vitsailee kalliista koulutuksesta – Uutisalue

Riku Nieminen julkaisi kuvan elokuvan kulisseista – vitsailee kalliista koulutuksesta

Elokuvien tekeminen voi välillä olla huvittava näky.

Näyttelijät Riku Nieminen ja Iina Kuustonen ovat parhaillaan kuvaamassa yhdessä elokuvaa. Nieminen julkaisi Instagram-tilillään huvittavan otoksen kulissien takaa.

Kuvassa Nieminen istuu punaisen pyöreän rooliasun sisällä ja Kuustonen seisoo hänen edessään kädet lanteilla.

– Tässä kaksi Suomen toisiksi kalleimman koulutusohjelman käynyttä ihmistä käy läpi työasioita, Nieminen kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Molemmat ovat valmistuneet Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maistereiksi.

Nieminen lisää kaksikon kuvaavan parhaillaan yhdessä elokuvaa.

– Iina Kuustosen kanssa se on kivvaa.

Nieminen ei kerro julkaisussa, minkä elokuvan kuvauksista on kyse. Näyttelijä nähdään syyskuussa kuitenkin jo valmistuneen Spede-elokuvan nimikkoroolissa.

Pertti ”Spede” Pasasen näyttelemistä varten Nieminen katsoi tuntitolkulla vanhoja Spede-taltiointeja ja luki tähden elämäkertoja.

– Hänellä oli aina monta rautaa tulessa sekä hyvässä että pahassa. Hänellä oli jatkuvasti sellainen olo, että pitäisi olla jossakin muualla kuin siinä missä milloinkin oli, Nieminen on sanonut IS:n haastattelussa vuonna 2022.

Niemiselle moniulotteisen tähden esittäminen oli myös haaste.

– Hän oli Me too -ihminen. Speden rooli on kuitenkin näyttelijälle hyvin mielenkiintoinen ja herkullinen rooli siinä mielessä, että hänessä on kaikilla mittareilla miinusmerkkisiä puolia. Sen tutkiminen ja ilmentäminen jollain tavalla on hyvin mielenkiintoista.

Source Link is.fi