Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9e07c98e8ec4cd4bd12170e355128515, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruotsalaishyökkääjä räjäytti areenan huutomyrskyyn – Detroit kiri kuilun partaalta taistelemaan pudotuspelipaikasta – Uutisalue

Ruotsalaishyökkääjä räjäytti areenan huutomyrskyyn – Detroit kiri kuilun partaalta taistelemaan pudotuspelipaikasta

New York Rangers sinetöi runkosarjan voiton, kun se päihitti Ottawa Senatorsin 4–0. New York Islanders varmisti pudotuspelipaikan.

Lucas Raymond ratkaisi Detroitin voiton jatkoajalla

Detroit Red Wings nousi kuilun partaalta taistelemaan itäisen konfrerenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta jääkiekon NHL:ssä, kun se kiri 5–4-voittoon Montreal Canadiensista.

Detroit tarvitsi ottelusta vähintään yhden pisteen pitääkseen pudotuspelihaaveensa elossa.

Montreal meni toisessa erässä 4–1-johtoon Rafael Harvey-Pinardin ja Brendan Callagherin osumilla.

J.T Compher käynnisti Red Wingsin kirin erän lopussa illan toisella maalillaan, ja päätöserässä Alex DeBrincat ja Lucas Raymond hilasivat joukkueen tasoihin.

Raymond räjäytti Detroitin Little Ceasars Arenan huutoon, kun jatkoaikaa oli jäljellä 25 sekuntia.

– Luulin ensin, että Dylan Larkin lähtee läpiajoon, mutta hän taisi olla aika väsynyt. Minäkin olin melko väsynyt, mutta lähdin ylös ja yritin saada laukauksen aikaan. Onneksi meni sisään, Raymond kuvaili.

J.T. Compher kuvaili, että pelaajat tunsivat kolmen maalin tappioasemassa sekä epätoivoa että uskoa.

– Suurin asia oli, että uskoimme yhä toisiimme. Emme antaneet periksi missään vaiheessa. Uskoimme, että voimme nousta ja saada tarvitsemamme kaksi pistettä, Compher sanoi.

Katso Detroitin kolme viimeistä maalia tästä.

Raymond kertoi, että pudotuspelipaikan jahtaaminen on ollut tunteiden vuoristorataa.

– Olemme onnistuneet saamaan tärkeitä pisteitä loppusuoralla. Pukuhuoneemme on täynnä kilpailuhenkisiä kavereita, jotka nauttivat näistä peleistä. Toki olisimme halunneet vähän tasaisemman kauden, mutta näillä mennään, Raymond sanoi.

– Kertoo paljon joukkueestamme, miten pystymme nousemaan takaa näissä otteluissa.

Detroitin Olli Määttä nappasi syöttöpisteen DeBrincatin 4–3-kavennukseen.

Itäisen konferenssin viimeisestä villi kortti -paikasta kamppailevilla Detroitilla ja Washington Capitalsilla on molemmilla 89 pistettä, mutta Capitals on kiinni pudotuspelipaikassa, koska sillä on enemmän voittoja varsinaisella peliajalla.

Capitals voitti omassa ottelussaan Boston Bruinsin 2–0. John Carlsonin ja Nic Dowdin maaleilla.

Red Wingsin ja Capitalsin edellä kolmen pisteen turvin majaileva New York Islanders varmisti oman pudotuspelipaikkansa 4–1-voitolla New Jersey Devilsistä.

Detroitilla ja Washingtonilla on molemmilla yksi ottelu pelaamatta.

Rangers runkosarjan voittoon

Myös Pittsburgh Penguins sinnitteli mukana itäisen konferenssin pudotuspelikamppailussa, kun se kukisti Nashville Predatorsin 4–2.

Pittsburgh on pisteen Washingtonin ja Detroitin takana.

Sidney Crosby ja Erik Karlsson veivät joukkueen 2–0-johtoon avauserässä, ja pingviinit pitivät johtonsa loppuun asti.

Crosby valittiin ottelun ykköstähdeksi ennen Karlssonia. Molemmat keräsivät tehot 1+1.

– Olemme olleet jo jonkin aikaa tilanteessa, jossa meidän on ollut pakko haalia pisteitä jokaisesta pelistä. Tarvitsemme hieman apuja muualta, mutta kun miettii, missä tilanteessa olimme pari viikkoa sitten, silloin tämä tilanne olisi kelvannut meille hyvin, Crosby sanoi.

Joukkue on voittanut viimeisestä 11 ottelustaan kahdeksan.

New York Rangers varmisti runkosarjan voiton, kun se päihitti Ottawa Senatorsin 4–0. Rangersin Kaapo Kakko pelasi uransa 300. NHL-ottelussa 13 minuuttia ja 34 sekuntia, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Source Link yle.fi