Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2d98c4dd1ffbeff6bd1091010b286aed, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruotsalaismedia: Leijonapelaajan käämit paloivat pahasti – haistatteli valmentajalle kesken harjoitusten – Uutisalue

Ruotsalaismedia: Leijonapelaajan käämit paloivat pahasti – haistatteli valmentajalle kesken harjoitusten

Suomalaishyökkääjä Mikael Ruohomaa ja SHL-joukkue Leksandin päävalmentaja Björn Hellkvist ajautuivat rajuun riitaan harjoituksissa, kertoo Falu-Kuriren -lehti.

Lehden mukaan Hellkvist komensi Ruohomaan pois kaukalosta kesken harjoitusten. Falu-Kurirenin mukaan Ruohomaa olisi haistatellut valmentajalle kiivaasti huutaen fuck you, eli haista vittu.

Aftonbladet-lehti oli tiedustellut asiasta valmentaja Hellkvistiltä, mutta tämä ei ollut halukas puhumaan tapauksesta mediassa.

Aftonbladet kertoi tavoittaneensa myös Mikael Ruohomaan, mutta 33-vuotiaan suomalaishyökkääjän kommentit olivat jääneet saamatta.

Joukkueen johtoportaaseen kuuluva Thomas Johansson sen sijaan kommentoi Aftonbladetin mukaan tapausta.

– En nähnyt, mistä tilanne sai alkunsa, näin vain sen loppuosan. Joskus homma menee näin, joskus kaksi pelaajaa ottaa yhteen toistensa kanssa ja joskus se on johtaja ja pelaaja, jotka ovat erimielisiä. Sitten mennään pukukoppiin ja ratkaistaan asia siellä, Johansson selvitti Aftonbladetin mukaan.

Ruohomaa tunnetaan muun muassa Leijonista. Hän voitti MM-hopeaa vuonna 2021.

Source Link is.fi