Banner Before Header

Sami Jauhojärvi vitsaili ”ekasta kerrasta” Viaplayn studiossa – vieressä istuneen Virpi Sarasvuon pokka petti

Sanavalmis hiihtoasiantuntija Sami Jauhojärvi yllätti Viaplayn hiihtostudiossa maanantaisen Tour de Skin naisten 10 kilometrin (p) kilpailun jälkeen.

Myös varsinaista kilpailua kommentoinut parisprintin olympiavoittaja Jauhojärvi oli analysoimassa kisatapahtumia yhdessä toisen uransa päättäneen hiihtomestarin Virpi Sarasvuon kanssa. Viaplayn studiossa puhetta johti studioemäntä Suvi Hakkarainen.

Maanantaisessa kisassa yhdeksänneksi hiihtäneen Johanna Matintalon haastattelun jälkeen Hakkarainen tiedusteli asiantuntijakaksikolta, kuinka paljon helpottaa, että on jo kerran kokenut Tour de Skin legendaarisen loppunousun Alpe Cermisin.

Matintalo oli maininnut haastattelussa, ettei ”mäki ole enää tuntematon”. Matintalo, 25, oli mukana viime vuonna ensimmäistä kertaa.

– Onko se huomenna helpompaa? Hakkarainen kysyi Jauhojärveltä ja Sarasvuolta viitaten siihen, ettei Matintalo ole enää Alpe Cermisin ensikertalainen.

– Todennäköisesti on helpompaa, kun tietää mitä odottaa. Mietipä omaa ekaa kertaa, Jauhojärvi täräytti vastaukseksi saaden Hakkaraisen naurahtamaan.

Myös vieressä istuneen Sarasvuon pokka petti Jauhojärven kommentista.

Jauhojärvi itse ei nauruista hämmentynyt, vaan jatkoi Matintalon hiihtosuorituksen analysoimista.

Maanantainen kilpailu sujui suomalaisnaisilta mainiosti. Krista Pärmäkoski oli kolmas, Kerttu Niskanen seitsemäs, Matintalo siis yhdeksäs ja Anne Kyllönen 11:s.

Alpe Cermisin loppunousu on vuorossa tiistaina.

Source Link is.fi