Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f4d3627e8e7f164e7163bbbca7727d50, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sami Sykkö teki muutoksen elämän­tapoihinsa – muiden katseet kerääntyivät Italian-matkalla erikoiseen kohtaan kehossa – Uutisalue

Sami Sykkö teki muutoksen elämän­tapoihinsa – muiden katseet kerääntyivät Italian-matkalla erikoiseen kohtaan kehossa

Sami Sykkö on ottanut omaan arkeensa päivittäisen tavoitteen, jolla hän pitää kuntoaan yllä.

Säännöllinen lihaskuntoliikkeiden tekeminen kerran viikossa on osa toimittaja ja työelämäprofessori Sami Sykön uusia elämäntapoja. Kuntoiluun kuuluu muun muassa vatsa- ja rintalihasliikkeitä sekä pepputreeni.

Lisäksi Syköllä on tavoitteena kävellä päivittäin kymmenen tuhatta askelta.

– En minä nuorempana mitään jumpannut, Sykkö tunnustaa toimittaja Maria Veitolalle tämän Yökylässä-ohjelmassa.

– Nykyisin jumppaan vähän, ja kroppa on sitten ihan hyvässä kunnossa.

Huhtikuun puolivälissä Sykkö täyttää 54 vuotta. Veitolalle hän kuvailee huomanneensa vanhenemisensa kehon jäykistymisenä.

Sami Sykkö houkuttelee myös hänen luonaan vierailievan toimittaja Maria Veitolan tekemään lihaskuntoliikkeitä. Kuva: MTV

Lihaskuntoliikkeiden ansiosta Sykön suorat vatsalihakset ovat piirtyneet esiin. Hän on julkaissut vatsalihaksistaan sixpack-kuvan myös netin kuvapalvelussa.

– Kuvaa julkaistaessa mietin, onko tämä liian julkeata ja kehtaanko julkaista sen. Olin myös iloinen siitä, että olin jumpannut ja että siitä oli tuloksia, Sykkö kertoo Veitolalle.

Heinäkuussa 2023 Sykkö jakoi Instagramissa kuvan Italiasta, Amalfin rannikolta.

Lihaskuntoliikkeet ovat johtaneet Sykön uusiin, yllättäviin tilanteisiin.

– Viime kesänä tein rintalihasliikkeitä vedessä, ja sen jälkeen minulle kasvoivat pienet tissit, Sykkö kuvailee Veitolalle.

– Ekaa kertaa elämässä minua katsottiin Italiassa enemmän tisseihin kuin kasvoihin. Minulle tuli sellainen olo, että herranen aika sentään, tältä sen täytyy tuntua silloin, kun vain rinnat huomioidaan, ei koko ihmistä, hän sanoo ohjelmassa.

Sykön mukaan tilanne ei silti tuntunut hänestä pahalta, vaan hyvältä.

Me Naisille Sykkö on kertonut unelmoineensa lapsena olympiavoitosta.

– Luovuin unelmasta 14-vuotiaana, kun en mielestäni kehittynyt tarpeeksi nopeasti. Olin silloin juuri voittanut junioreiden Suomen-mestaruuden, Sykkö kertoi Me Naisille.

Yökylässä Maria Veitola: Sami Sykkö -jakso to 28.3. alkaen MTV Katsomo+ sekä to 4.4. alkaen MTV Katsomo ja MTV3 klo 21.00.

Source Link is.fi