Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f447ea476b48a23fcb95003c353f26c7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seiska: Leo Stillmania syytetään rattijuopumuksesta – Uutisalue

Seiska: Leo Stillmania syytetään rattijuopumuksesta

Muusikko Leo Stillmania syytetään rikoksesta.

Etunimellään Leo artistiuraa tekevä Leo Stillman, 32, on saanut syytteen rattijuopumuksesta. Helsingin käräjäoikeus vahvisti tiedon Ilta-Sanomille.

Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan IS:lle, että epäilty rikos ajoittuu kesäkuuhun 2023 ja se on syytteen mukaan tapahtunut Helsingissä. Syytteen käsittelypäivää ei käräjäoikeuden mukaan ole päätetty.

Henkilö voidaan tuomita lain perusteella perusmuotoiseen rattijuopumukseen, jos hän puhaltaa vähintään 0,5 promillea. Rattijuopumuksesta voidaan tuomita sakkoihin tai enintään kuuden kuukauden vankeuteen.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska. IS ei tavoittanut Stillmania kommentoimaan.

Pahoillaan ollut Stillman selitti Seiskalle elokuussa olleensa viettämässä aikaa kavereidensa kanssa.

–  Kesken kaiken päätin siirtää autoni pois sakkopaikalta, jos vaikka ilta sattuisi venähtämään. Näin jälkiviisaana se olisi pitänyt jättää tekemättä ja antaa auton olla paikallaan.

– Puhalsin poliisin alkometriin 0,9 promillea eli 0,4 promillea yli sallitun rajan. Olin juonut päivän aikana jokusen oluen, Stillman kertoi tuolloin.

Leo Stillman tunnetaan musiikkiuran lisäksi esimerkiksi tosi-tv-ohjelma Selviytyjät Suomesta.

Source Link is.fi