Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fdc8a48249348ba25888897fdb8bb1d6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seiska: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen muuttivat erilleen – Uutisalue

Seiska: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen muuttivat erilleen

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ovat aiemmin asuneet yhdessä Espoossa.

Koomikkona tunnetuksi tullut Sami Hedberg, 42, ja hänen puolisonsa, iskelmälaulaja Saija Tuupanen, 41, ovat muuttaneet eri osoitteisiin.

Asiasta kertoo Seiska-lehti.

Pariskunta asui aiemmin saman katon alla Espoossa. Seiskan tietojen mukaan Tuupanen on kuitenkin hiljattain muuttanut asumaan Jyväskylään. Hedberg on lehden mukaan puolestaan siirtänyt kirjansa Helsingin Lauttasaareen.

– En nyt halua kommentoida mitään tämmöisiä asioita… Ja siis… Ääh. Siis ei olla erottu. Minä sanon nyt näin, että ei olla erottu, Saija kommentoi lehdelle. Hän oli kertomansa mukaan etsinyt jo pitkään ”tukikohtaa” Jyväskylästä.

– Olemme parisuhteessa ja kaikki on ihan ok, myös Sami kommentoi Seiskalle.

IS ei tavoittanut maanantaina päivällä pariskuntaa kommentoimaan uutta asumiskuviotaan.

Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg kuvattuna Suomen kaunein koti: kesämökit -sarjan kuvauksissa vuonna 2022. Kuva: Janne Aaltonen

Pariskunnan seurustelu tuli julkisuuteen vuonna 2019.

Tuupanen kommentoi parin saamaa mediajulkisuutta IS:lle viime vuonna.

– Mulle tultiin sanomaan aika inhottavia asioita, Samistakin. No, se on vain elämää. En osannut odottaa ollenkaan parisuhteeseen kohdistuneen julkisuuden määrää, Tuupanen kertoi tuolloin.

Sekä Hedberg että Tuupanen kertoivat samassa haastattelussa, että heitä yhdistää työn tärkeys.

– Sami jaksaa aina keksiä uusia projekteja. Hän innostuu ja tekee koko ajan. Se on ihailtava piirre ihmisessä. Sami herää aina aamusta positiivisena, Tuupanen kertoi.

Source Link is.fi