Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d6dcb93cc425701240079334e506e2d2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Silminnäkijän kertomus: Mies suuttui lääkärille ja tarttui yhteiseltä aterialta jääneeseen luuhun – sen jälkeen tapahtui kauheita – Uutisalue

Silminnäkijän kertomus: Mies suuttui lääkärille ja tarttui yhteiseltä aterialta jääneeseen luuhun – sen jälkeen tapahtui kauheita

Venäläinen vapaaottelija Akmal Hozhijev on pidätetty epäiltynä lääkärin murhaamisesta. Murhenäytelmä tapahtui Guamin saarella, joka on Tyynellämerellä sijaitseva Yhdysvaltojen territorio.

Tapauksen järkyttävistä yksityiskohdista ovat raportoineet useat tiedotusvälineet, esimerkiksi The Independent.

Hozhijev, 27, tunnettiin jo ennen tapahtunutta lempinimillä ”AK47” ja ”Rokottamaton Salamurhaaja”.

The Guam Daily Postin ja Pacific News Centren mukaan väkivallanteko tapahtui Guamissa 7. marraskuuta. Khozhieville ja lääkäri-radiologi Miran Ribatille, 42, oli tullut merkittäviä näkemyseroja koronarokotteesta.

Tilanne riistäytyi käsistä paikallisessa kerrostalokompleksissa päivällisen jälkeen. Ennen sitä heidän kerrotaan viettäneen aikaansa rannalla.

Paikallismedia kertoi poliisin asiakirjoista löytyvistä silminnäkijähavainnoista, joiden mukaan vapaaottelija oli julistanut, ettei enää luota Ribatiin.

Silminnäkijän mukaan Hozhijev oli kuristanut Ribatin tajuttomaksi ja puukottanut häntä kurkkuun eläimen luulla. Sen väitetään olevan peräisin heidän yhdessä nauttimasta ateriastaan.

Hozhijevin kerrotaan sen jälkeen tarttuneen veitseen ja puukottaneen lääkäriä uudelleen. Hänen äitinsä ja siskonsa kerrotaan yrittäneen estää hirmuteon.

Kun poliisi tuli paikalle, se löysi Ribatin kuolleena verilammikosta.

– Se olin minä, se olin minä, tapoin hänet, Hozhijev kerrotaan sanoneen poliisille.

Hozhijev joutuu oikeuden eteen 19. marraskuuta. Pidätyksen yhteydessä hänelle määrättiin miljoonan dollarin eli noin 880 000 euron takuusumma.

Vapaaottelija on voittanut urallaan kolme ottelua ja hävinnyt kerran. Vapaaottelemisen lisäksi hän toimi ohjaajana kuntosalilla.

Hän on julkaissut sosiaalisen median kanavissaan useita koronavirusrokotteen vastaisia mielipiteitä.

Source Link is.fi