Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5ccdafd05e1a8bbbd372ff9a5707d082, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sohvaperunoista tuttu Teemu Tanner tuomittiin raiskauksesta vankeuteen – Uutisalue

Sohvaperunoista tuttu Teemu Tanner tuomittiin raiskauksesta vankeuteen

Muusikko Teemu Tanner oli suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä naisen kanssa ilman tämän suostumusta.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sohvaperunoista tutun Teemu Tannerin raiskauksesta 1 vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Rikos tapahtui Helsingissä syys-marraskuussa 2016.

Uhriksi joutui nainen, jonka kanssa Tannerilla oli ollut aiemmin tapailusuhde.

Rikos tapahtui Tannerin asunnolla. Nainen oli vaatinut toistuvasti ennen seksin harrastamista kondomin käyttöä, mutta tähän Tanner ei ollut suostunut. Lopulta sukupuoliyhteys oli tapahtunut naisen yllätykseksi ilman suojausta.

Tästä syystä Tanner syyllistyi raiskaukseen, oikeus linjasi. Oikeuden mukaan Tanner käytti hyväkseen naisen avutonta tilaa.

– Vastaaja on loukannut asianomistajan seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja ollut samalla piittaamaton sukupuolitautien tartuntavaarasta, käräjäoikeus muun muassa kirjoitti.

Naisella ei todettu myöhemmin sukupuolitautia, eikä tekoon liittynyt minkäänlaista uhkausta, muuta sanallista pakottamista tai ruumiillista väkivaltaa. Tanner joutuu maksamaan naiselle 2 000 euron kärsimyskorvaukset.

Oikeus antoi ratkaisun asiassa torstaina, eikä se ole siten lainvoimainen.

Teemu Tanner. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Teemu Tanner on suurelle yleisölle tuttu television suositusta Sohvaperunat-ohjelmasta, jossa hän kommentoi televisio-ohjelmia siskonsa kanssa.

Tanner, 38, on soittanut myös useissa bändeissä, kuten Teksti-tv 666, Kynnet ja Love Sport.

Source Link is.fi