Banner Before Header

Sosiaalietuuksia huijannut Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson avautuu nykytilanteestaan: elättää itsensä erikoisella keinolla

Gunilla Persson, 63, on ollut ruotsalaisille ja suomalaisille tuttu kasvo jo yli vuosikymmenen ajan. Persson aloitti uransa mallina ja näyttelijänä, mutta hänet tunnetaan nykyään parhaiten Ruotsin miljonääriäidit -ohjelmasta.

Kun sarja lopetettiin, Persson oli itse asiassa iloinen. Hänelle jäi aikaa kirjoittaa elämäkertaansa.

– Se on ikuisuushomma. Mutta siitä tulee hyvä ja koskettava tarina, Persson sanoo.

Kirjan kirjoittaminen on myös koronaturvallinen työ. Se sopii Perssonille, joka asuu 95-vuotiaan äitinsä, Iris Perssonin, kanssa.

– Olemme erittäin varovaisia, emmekä päästä ihmisiä kotiimme.

Kun kaikki työt on peruttu, Persson on joutunut elämään säästöillään.

– Tuntuu hieman oudolta, kun en saa olla kameran edessä. Kamera on parempi rakastaja kuin kukaan muu, hän nauraa.

– Viimeksi kuvasin vuonna 2019. Nyt eletään vuotta 2022. Se on pitkä aika, jos ei saa rahaa tv-tuotannoista. Elän niillä rahoilla, jotka olen saanut säästettyä.

Lue lisää: Ruotsin miljonääriäidit -sarjasta tuttu Gunilla Persson sai tuomion: huijasi sosiaalietuuksia yli 30 000 euron edestä

Kauanko rahat riittävät, sitä Persson ei osaa ennustaa.

– En ole laskenut rahojani, enkä luultavasti laskekaan. Jumala on hyvä ja hän antaa mitä tarvitsemme, kun tarvitsemme sitä.

– Olen vähemmän huolissani rahasta kuin muista asioista. En istu ja laske, että ”sinä päivänä olen köyhä”, koska en usko niin.

Yhden lisätienestin Persson on löytänyt. Häneltä saa tilattua videotervehdyksen Memmo-palvelun kautta.

Ruotsissa jo suosiota saavuttanut Memmo-palvelu on laajentunut myös Suomeen. Memmon kautta on mahdollista ostaa henkilökohtainen videotervehdys julkkikselta, artisteilta ja eri alojen vaikuttajilta itselle tai kaverille.

– On kuukausia, jolloin ansaitsen sillä jopa 9 000 euroa kuukaudessa, Persson laskee.

– Se on hauska tapa tienata rahaa ja samalla tuntea, että teen ihmiset onnelliseksi. Yritän usein myös olla hieman hauska tervehdyksessäni, Persson lupaa.

Persson ei ole salannut sitä, että hän etsii miestä, jonka kanssa voisi jakaa elämänsä. Mutta pandemia vaikuttaa parinhakuunkin.

– Yritän löytää sen oikean, mutta se ei ole maailman helpoin homma. Sanotaan aina, että pitäisi suudella useita sammakoita, ennen kuin löydät prinssin. Minun prinssini ei ole vielä löytynyt. Ja nyt, kun kaikkialla on koronaa, et uskalla suudella ketään.

Nyt, kun Perssonin Erika-tytär on muuttanut pois kotoa ja äiti-Iris vanhenee, miljonääriäidille on entistä tärkeämpää löytää poikaystävä, jonka kanssa voisi jakaa elämänsä.

– Ajattelen sitä melko usein. En halua elää vain itselleni. Olen tehnyt tätä monta vuotta ja kaikki oli ok, kun olin nuori. Mutta nyt?

–  Tällä hetkellä minulla on äiti täällä kotona ja Erika tulee usein käymään. Se ei välttämättä kestä. Elämä muuttuu, enkä halua olla se, joka istuu yksin kotonaan.

– Ja sitä paitsi, minä olen aina se, joka pitää huolta muista. Kukaan ei huolehdi minusta.

Lue lisää: Miljonääriäiti Gunilla Persson vaikeuksissa Ruotsin valtion kanssa – viranomaiset tarkkailevat nyt naisen jokaista liikettä

Lue lisää: Ruotsin miljonääriäidin näpistyssyytteet hylättiin – kriminologin kärkkäät kommentit saivat näkemään punaista: ”Aion ottaa yhteyttä poliisiin”

Source Link is.fi