Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0f4cb989e73fe1820c2e54be355df1a0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalaiset tähdet juhlivat Johnny Deppin voittoa – näyttivät tukensa julkaisemalla yhteiskuvan näyttelijän kanssa – Uutisalue

Suomalaiset tähdet juhlivat Johnny Deppin voittoa – näyttivät tukensa julkaisemalla yhteiskuvan näyttelijän kanssa

Ex-aviopari Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, pitkä oikeustaisto kunnianloukkaussyytteistä sai eilen viimein päätöksensä.

Suurin osa oikeudenkäyntiä seuranneista on sosiaalisessa mediassa ollut Deppin puolella, ja äänekkäin enemmistö onkin vaikuttanut tyytyväiseltä lopputulokseen.

Myös suomalaiset julkisuuden henkilöt ovat mielissään lopputuloksesta. Laulaja Michael Monroe sekä rumpali ja radiojuontaja Jussi69 juhlistivat Deppin oikeusvoittoa Instagram-tileillään jakamalla kumpikin yhteiskuvan näyttelijän kanssa.

Elokuvamaailman supertähti esiintyi Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa Helsingin Kaisaniemessä kesällä 2018. Molemmat kuvat on otettu esiintymislavan kulisseissa.

Myös Depp itse juhlisti myös eilen illalla voittoaan. Brittilehti Mirror kertoo, että Depp bongattiin vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä newcastlelaisesta pubista, ja päätöksen julkistamisen jälkeen hänet nähtiin juhlimassa voittoaan Newcastlen Jesmondissa.

Source Link is.fi