Banner Before Header

Suuri poliisi­operaatio huvilalla – ”Norjan vaarallisin mies” saattaa olla Ruotsissa

Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet uutisoi, että Norjassa vankilasta paennutta Stig Millehaugenia etsitään nyt mahdollisesti Ruotsista.

Aftonbladet siteeraa artikkelissaan Göteborgs-Posten-lehteä, jonka mukaan Ruotsin poliisi olisi tehnyt ratsian Länsi-Ruotsissa sijaitsevaan huvilaan, josta Millehaugenia etsittiin.

Göteborgs-Postenin mukaan Millehaugenilla olisi ollut yhteys huvilan omistajaan.

– Meillä ei ole yhteyttä Stigiin, huvilassa asuva nainen oli sanonut lehdelle.

Norjan poliisi pidätti eilen Oslossa miehen, jonka epäillään auttaneen Millehaugenia pakenemaan. Millehaugen ei saapunut keskiviikkona Trondheimin vankilaan lomaltaan.

Millehaugenilla oli oletettavasti mukanaan puhelin sekä lentolippu hänen paetessaan. Aftonbladetin mukaan puhelin olisi ollut yhteydessä puhelinmastoon Oslossa, ja tämän epäillään olleen viimeinen jälki kaksoismurhaajasta.

Lue lisää: ”Norjan vaarallisin mies” on kateissa

Norjan poliisi on kuvannut jengipomon murhasta tuomittua Millehaugenia erittäin vaaralliseksi.

Millehaugen tunnetaan ”Norjan vaarallisimpana miehenä”. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun käytännössä koko elämänsä vankilassa viettänyt mies on paennut vankilasta. Heinäkuussa 1992 hän pakeni Bergin vankilasta.

Samana vuonna hän tappoi salakuljetetulla aseella vanginvartijan Sarpsborgin vankilassa. Hänet tuomittiin 17 vuoden vankeuteen.

Vuonna 2012 Millehaugen tuomittiin 21 vuodeksi vankeuteen jengijohtaja Mohammad Javedin murhasta.

Norjan poliisi on kuvannut Millehaugenia erittäin vaaralliseksi. Poliisi on kehottanut välttämään kaksoismurhaajan lähestymistä ja kehottaa sen sijaan soittamaan hätänumeroon.

Source Link is.fi