Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fc427dedd3b81251d42991a4e208ee51, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vaimonsa syövälle menettänyt uutis­ankkuri Tommy Fränti julkaisi koskettavan päivityksen Twitterissä: ”Me selvittiin” – Uutisalue

Vaimonsa syövälle menettänyt uutis­ankkuri Tommy Fränti julkaisi koskettavan päivityksen Twitterissä: ”Me selvittiin”

Ylen pitkäaikainen uutisankkuri Tommy Fränti julkaisi perjantaina Twitterissä koskettavan päivityksen, jossa hän muistaa menehtynyttä Saara-puolisoaan.

Uutistenlukijan vaimo menehtyi syöpään 44-vuotiaana maaliskuun alussa.

– Kolme kuukautta sitten lähdit pois. Nyt meidän omenapuussa on kukkia. Huomenna lauletaan suvivirsi ja lapsilla alkaa kesäloma. Me selvittiin, Fränti kirjoittaa.

Kauniin tekstin ohessa on kuva vaaleasta omenapuun kukasta, jonka taustalla näkyy sininen kesätaivas.

Lue lisää: Uutisankkuri Tommy Fränti menetti 44-vuotiaan vaimonsa syövälle – neurokirurgi Päivi pelasti puolison kolmesti: koskettava kiitosviesti julki

Fränti ilmoitti suru-uutisesta sosiaalisessa mediassa 3. maaliskuuta. Hän sai lukuisia osanottoja niin kollegoiltaan kuin muiltakin julkisuuden henkilöiltä. Uutisankkuri kiitti surunvalitteluista Twitterissä 5. maaliskuuta.

– Kiitos myötätunnosta, viesteistä, kukista, halauksista. Perheemme on saanut suurta rakkautta. Te olette todiste siitä, että maailmassa on enemmän hyvää kuin pahaa, Fränti kirjoitti.

Huhtikuun alussa Fränti kertoi Twitterissä saaneensa kyselyjä voinnistaan ja siitä, milloin hän palaa takaisin työelämään.

– Otan nyt hetken happea, ihan rauhassa, niiden tärkeimpien, lasteni kanssa. Telkkarissa taas kesällä, Fränti kirjoitti.

Toukokuun loppupuolella uutisankkuri julkaisi kuvan kivien läpi puskevasta sinisistä orvokeista.

– Elämä voittaa, lopulta, ja elämä on kaunis, hän kirjoitti kuvan oheen.

Source Link is.fi