Banner Before Header

Tällaiset olivat Britney Spearsin unelmahäät: morsian vaihtoi mekkoa kolmesti, pussaili kulisseissa Madonnan kanssa…

Poptähti Britney Spears, 40, meni torstaina naimisiin kihlattunsa Sam Asgharin, 28, kanssa. Pari vietti hääjuhlaa kotikartanossaan Thousand Oaksin kaupungissa vain kivenheiton päässä Los Angelesista.

Vieraslistalla oli noin 60 henkilöä, joista suurin osa oli eturivin julkkiksia. Kutsuvieraiden joukossa olivat muun muassa Drew Barrymore, Madonna, Selena Gomez ja Paris Hilton.

Spears on julkaissut Instagram-tilillään rutkasti kuvamateriaalia juhlista. Kuvista käy ilmi, että kartanon piha on koristeltu runsain kukka-asetelmin. Ovella Spearsia odottivat valkoiset hevosvankkurit, jotka nekin oli koristeltu kukkasin.

Sekä Spearsilla että Asgharilla oli yllään muotitalo Versacen puvut. Spearsin hääpuvussa oli avoin kaula-aukko sekä valtava huntu ja laahus. Asghari puolestaan luotti klassiseen smokkiin. Rintapieleen kiinnitetty viehe koostui valkoisista ruusuista.

Hääpuvun luoja, Versacen pääsuunnittelija Donatella Versace oli myös häissä kutsuvieraana. Versace kommentoi Acces Hollywoodin toimittajalle, että Spearsin puvun suunnittelu oli ”hauska ja tunteikas” prosessi.

Voit selata julkaisujen kuvia painamalla niiden oikeassa reunassa näkyvää nuolta.

Juhlallisuuksien edetessä Spears vaihtoi asuaan Page Sixin mukaan kolmeen otteeseen. Vihkimisseremonian jälkeen Spears puki ylleen mustan, pitkähihaisen, takkimallisen minimekon ja suuntasi tanssilattialle avojaloin.

Tämän jälkeen Spears vaihtoi Voguen mukaan kaksisävyiseen asuun, ja lopulta punaiseen minimekkoon, jossa hän vietti loppuillan. Kaikki Spearsin mekot olivat niin ikään Versacen suunnittelemia.

Juhlien tuoksinassa nähtiin myös ikoninen rekonstruktio, kun Madonna ja Spears ottivat kuvan, jossa he suutelevat toisiaan. Kuva viittaa 19 vuoden takaiseen kuuluisaan hetkeen, kun Madonna ja Spears suutelivat yleisön edessä lavalla MTV Video Music Awards -gaalassa elokuussa 2003. Madonna jakoi häissä napatun kuvan omalla Instagram-tilillään muiden juhlakuvien ohessa.

Madonnan ja Britney Spearsin suudelma nousi otsikoihin vuonna 2003.

Spears ja Asghari alkoivat seurustelemaan vuonna 2016 ja menivät kihloihin viime syyskuussa, kun Spears oli vielä isänsä holhouksen alaisena. Kun Spears marraskuussa vapautui holhouksesta oikeuden päätöksellä, alkoivat hääsuunnitelmat edistyä toden teolla.

Spearsin isä, äiti ja sisko eivät olleet kutsuttuina häihin. Spearsin omaa perhettä paikalla edusti vain veli Bryan.

Myöskään Spearsin pojat Sean, 16, ja Jayden, 15, eivät osallistuneet häihin, mutta ovat People-lehden mukaan onnellisia äitinsä puolesta. Lapset ovat Spearsin edellisestä avioliitosta Kevin Federlinen kanssa.

Kommelluksitta hääjuhla ei sujunut. Paikalle pelmahti nimittäin Spearsin ex-puoliso Jason Alexander, joka tunkeutui juhlapaikalle vain tunteja ennen tilaisuuden alkamista. Alexander on Spearsin ensimmäinen aviomies, jonka kanssa he menivät naimisiin vuonna 2004. Las Vegasissa solmittu liitto kesti vain 55 tuntia.

Alexander kuvasi juhlapaikalta live-videota hääpaikalta Instagram-tililleen.

Lue lisää: Britney Spearsin häät olivat mennä sivu suun viime hetkellä – ex-puoliso aiheutti rajun välikohtauksen

The Sun -lehden mukaan Alexander kierteli ympäri koristeltua hääpaikkaa esitellen muun muassa siellä olevia kukka-asetelmia.

People-lehti kertoo, kuinka Alexander kierroksen lomassa tylytti häistä omia suorasukaisia mielipiteitään.

– No niin, tässä on sisäpiirimaistiainen hevonpaskahäistä, hän muun muassa latasi.

Kutsumaton vieras kiinnitti nopeasti vartijoiden huomion. Hän väitti olevansa paikalla morsiamen kutsumana, ja kun hän ei noudattanut poistumiskäskyä, jouduttiin paikalle kutsumaan poliisit.

Source Link is.fi