Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0fcd671589cd438bdcd761e3a8fa9176, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tosi-tv-tähti harrasti seksiä yli 700 miehen kanssa – yksi käänne sai ymmärtämään tilanteen vakavuuden – Uutisalue

Tosi-tv-tähti harrasti seksiä yli 700 miehen kanssa – yksi käänne sai ymmärtämään tilanteen vakavuuden

38-vuotias Belinda ”Love” Rygier tuli australialaisille tutuksi vuonna 2017 etsiessään elämänsä rakkautta Bachelor-tosi-tv-ohjelmassa. Nyt tv-tähti paljastaa, että oli ennen ohjelmaan osallistumista pahasti addiktoitunut seksiin, kertoo Daily Mail.

Rygier kertoo The Sun -lehden mukaan, että addiktion ollessa pahimmillaan hän saattoi etsiä seksiseuraa kuutena päivänä viikossa ja hylätä ystäviään illanvietoissa miesten vuoksi. Arkisimmillaan hän saattoi etsiä uusia kumppaneita supermarketissa.

Tarkkaa seksikumppaniensa määrää Rygier ei tiedä, mutta hänen mukaansa luku on varmasti yli 700. Joukkoon kuului myös varattuja miehiä, mikä kalvaa Rygierin mieltä yhä.

– Se on ainoa asia, josta en ole ylpeä. Kun asiat ovat todella huonosti, sitä haluaa satuttaa muita ihmisiä.

– Addiktio hallitsi elämääni, mutta olin toiminnallinen addikti. Minulle oli loistava ura, eikä addiktio näkynyt päälle päin, hän selitti tilannettaan The Sunin mukaan.

Oman tilanteensa vakavuuteen Rygier heräsi itse vasta jouduttuaan todelliseen vaaratilanteeseen. Yksi hänen seksikumppaneistaan heittäytyi yllättäen väkivaltaiseksi ja viskasi Rygierin alas portaita, kertoo Daily Mail. Lopputuloksena olivat musta silmä sekä vamma kädessä.

Yrityksestään huolimatta hän ei voinut tehdä pahoinpitelijästään rikosilmoitusta.

– Tilanne oli aika paha. Menin töihin ja minut lähetettiin kotiin. Poliisit sanoivat minulle, että koska olin puolustautuessani jättänyt raapimisjälkiä mieheen käsivarsiin, saattaisimme kumpikin saada tuomion kotiväkivallasta.

Niin kauhea kuin pahoinpidellyksi tuleminen olikin, toimi se Rygierin kertoman mukaan käännekohtana addiktiossa. Daily Mail kertoo, että tapahtuneen jälkeen tähti on parannellut addiktiotaan jo kahdeksan vuoden ajan ja ollut yli vuoden ajan selibaatissa. Kokemustensa inspiroimana hän auttaa nyt muita ihmisiä käsittelemään traumojaan.

– Sillä hetkellä ajattelin, että minun täytyy auttaa itseäni. Paranemiseni alkoi ja eteni nopeasti. Kun päättää muuttaa itseään, muutos tapahtuu nopeasti, hän painottaa.

Source Link is.fi