Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_04215d71069b8b831a87791da9d4c38e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Trump rikkoi hiljaisuuden Navalnyin kuolemasta – julkaisi hämmentävän päivityksen – Uutisalue

Trump rikkoi hiljaisuuden Navalnyin kuolemasta – julkaisi hämmentävän päivityksen

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden totesi heti perjantaina, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on vastuussa oppositiopoliitikon kuolemasta.

Oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyi (oik.) kuoli 47-vuotiaana siperilaisella vankileirillä. Nyt Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump (vas.) kommentoi tapahtunutta. Kuva: Sam Wolfe / Reuters, Tatyana Makeyeva / Reuters

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on kommentoinut omassa sosiaalisen median kanavassaan Truth Socialissa ensi kertaa venäläisen oppositiopoliitikon Aleksei Navalnyin kuolemaa.

– Aleksei Navalnyin äkillinen kuolema on saanut minut yhä enemmän tietoiseksi siitä, mitä maassamme tapahtuu. Se on hidasta, tasaista etenemistä, jossa väärät radikaalivasemmistopoliitikot, syyttäjät ja tuomarit johtavat meitä tuhoon, Trump kirjoittaa päivityksessään.

Hän jatkaa, että avoimet rajat, hänen mukaansa väärennetyt vaalit ja Trumpin sanoin törkeän ”epäoikeudenmukaiset oikeussalien päätökset” tuhoavat Yhdysvallat. Trump kuvailee Yhdysvaltain kansan olevan taantumuksessa.

Päivityksen loppuun on kirjoitettu ”MAGA2024” (Make America Great Again), joka on uudelleen presidenttiehdokkaaksi haluavan Trumpin vaalislogan.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden totesi heti perjantaina, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on vastuussa oppositiopoliitikon kuolemasta.

Lukuisat maailman johtajat ottivat viikonlopun aikana kantaa Navalnyin kuolemaan ja ovat vaatineet Venäjää vastuuseen.

Source Link is.fi