Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bcde8e7056f280ff9c385a31ce9ffcae, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tubettaja Roni Bäckilta rehellinen avautuminen vauva-arjesta – antaa yhden hyvä neuvon – Uutisalue

Tubettaja Roni Bäckilta rehellinen avautuminen vauva-arjesta – antaa yhden hyvä neuvon

Bäckillä on yksi vinkki pienten lasten vanhemmille.

Youtube-tähti Roni Bäck on ollut isänä tasan vuoden.

Hän kertoo Instagramissa, että viimeiset 365 päivää ovat olleet melkoista vuoristorataa.

– Paljon on saanut ihmisenä muuttua, että on saanut arjen rullaamaan uudessa elämänvaiheessa, Bäck kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Bäck kiittelee vaimoaan Airi Mikkelää, joka on Bäckin mukaan aina tiennyt kuinka hommat hoituvat.

– Tästä selvitään, vaikka on tullut selväksi että ei meillä ole ollut helpointa eteenkään vauvan nukkumisen suhteen. Iso kiitos myös työkavereille. Välillä en oo ollut paras työkaveri, kun viikkoja kestänyt univaje lisää stressiä ja ärtyisyyttä.

Bäck haluaa jakaa yhden neuvon:

– Asiaa ois paljon vanhemmuudesta, mutta annetaan nyt tähän yksi vinkki: ole valmis luopumaan. On ollut pakko laittaa elämän prioriteetteja uusiksi, kun ei ole enää aikaa vain omiin menoihin. Siitä on saanut yllättäen selkeyttä elämään – ehkä jopa on oppinut sanomaan ”ei” ekaa kertaa!

BÄCK ja Mikkelä menivät kihloihin syksyllä 2021. Ennen kihlautumista Helsingissä asuva pari seurusteli muutaman vuoden ajan. He avioituivat vuonna 2023.

Bäck on yksi Suomen suosituimmista YouTube-tähdistä. Hän on luonut viime aikoina uraa myös television puolella. Hänet on nähty yhtenä Suurmestari-sarjan vakiokilpailijoista sekä juontamassa entistä Hauskat kotivideot -ohjelmaa, joka tunnetaan nykyään nimellä Hauskat kotivideot by Roni Bäck.

Mikkelä puolestaan on kuusinkertainen sulkapallon suomenmestari, joka lopetti uransa vuonna 2020. Tätä nykyä hän opiskelee kauppakorkeakoulussa.

Source Link is.fi