Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0dc9783301f2e31d77be8d0df9cf2449, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uudesta Harry Potter -ohjelmasta paljastui käsittämätön moka – tarkkasilmäiset fanit huomasivat näyttelijätähden lapsuuskuvassa jotain outoa – Uutisalue

Uudesta Harry Potter -ohjelmasta paljastui käsittämätön moka – tarkkasilmäiset fanit huomasivat näyttelijätähden lapsuuskuvassa jotain outoa

Viikonloppuna HBO Max -palveluun ilmestyi Harry Potter -fanien pitkään ja hartaasti odottama dokumenttielokuva supersuositun elokuvasarjan 20-vuotispäivän kunniaksi.

Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan -dokumentissa elokuvien tekijät kertovat kulissien takaisista tapahtumista ja siitä, miten kymmenen vuoden ajan kuvattu elokuvasarja vaikutti heidän elämäänsä. Ääneen pääsevät ohjaajat, tuottajat ja näyttelijät ja dokumentissa kuullaan muun muassa elokuvasarjan päätähtiä Daniel Radcliffea, Rupert Grintia ja Emma Watsonia.

Jästisyntyistä Hermione Grangeria kahdeksassa Potter-elokuvassa näyttelevästä Watsonista nähdään dokumentissa lapsuuskuvia, joiden joukosta paljastui pian ohjelman julkaisun jälkeen käsittämätön moka.

Tarkkasilmäiset Potter-fanit huomasivat, että Watsonin lapsuuskuvana esitetyssä valokuvassa poseerasikin todellisuudessa hänen kollegansa ja kaimansa, näyttelijä Emma Roberts. Fanien mukaan vaikutti siltä, että dokumentin tekijöillä oli mennyt Emmat sekaisin ja Watsonin tilalle oli lipsahtanut Robertsin kuva.

– Auttakaa minua! Tuo on Emma Roberts, ei Emma Watson, virheen huomannut fani hämmästeli Twitterissä.

Kuvakaappaus hämmentävästä mokasta lähti nopeasti leviämään Twitterissä ja Potter-fanit huomasivat, että kuvassa todellakin komeili Roberts. Hän oli nimittäin julkaissut täsmälleen saman lapsuuskuvansa Instagram-tilillään jo vuosia aiemmin.

Pian myös Potter-dokumentin tuotannon oli pakko myöntää virheensä. Paluu Tylypahkaan -ohjelman edustaja kommentoi Entertainment Weeklylle, että fanien huomio oli oikea. Tuotannon mukaan kuva tullaan vaihtamaan ja dokumentista julkaistaan uusi versio sen jälkeen.

– Hyvin hoksattu Harry Potter fanit! Toitte väärin merkitystä valokuvasta johtuvan editointivirheen tietoomme. Uusi versio tulossa pian, tuotanto kommentoi tiedotteessaan.

Emma Roberts on nähty muun muassa Millerit-elokuvassa.

Nykyään 31-vuotias Emma Watson oli vain 10-vuotias näytellessään ensimmäisessä Harry Potter elokuvassa. Harry Potter ja viisasten kivi -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2001. Seuraavat kymmenen vuotta Watson tähditti Potter-elokuvasaagaa ja omisti lähes koko elämänsä sille. Hän myöntää Paluu Tylypahkaan -dokumentissa, että harkitsi välillä lopettavansa elokuvien teon, sillä ne määrittelivät kaikkea hänen elämässään.

Potter-sarjan jälkeen Watson on nähty myös useissa muissa jättituotannoissa. Hänet tunnetaan nykyään myös aktivistina ja hyväntekijänä.

Source Link is.fi