Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8e238283d9d11ca28d14359832e30383, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wallu Valpio paljastaa hänen ja 20 vuotta nuoremman Hanna-rakkaan yllätyshäiden taustat – Uutisalue

Wallu Valpio paljastaa hänen ja 20 vuotta nuoremman Hanna-rakkaan yllätyshäiden taustat

Wallu Valpio kertoo yllätyshäidensä tapahtuneen myös olosuhteiden pakosta.

Media-alan monitoimimies Wallu Valpio purjehti viime syksynä avioliiton satamaan Hanna-puolisonsa kanssa. Tuolloin pari kertoi iloisen uutisen Valpion Facebook-tilillä ja paljasti parin avioituneen maistraatissa.

Nyt arkea ukkomiehenä on takana jo useita kuukausia ja Valpio sanoo avioelämän sujuvan mainiosti.

– No tässähän oli vähän sellaista olosuhteen pakkoa, Valpio kertoo yllätyshäistä.

Valpio asuu puolet vuodesta Turkissa ja hän sanoo, että naimisiin mentiin rakkauden lisäksi myös käytännön syistä.

– Nyt kun olemme aviopari, niin Hannan on helpompi saada pidempi oleskelulupa Turkkiin. Sen takia tämä oli niin sanotusti vähän järkiavioliitto, Valpio kertoo.

Häät eivät siis varsinaisesti olleet pitkään yhdessä olleen parin suunnitelmissa.

– Hanna osti itselleen sormuksen, koska totesin, että minähän en tällaista vankilarinkulaa rupea sormeeni laittamaan. Päätin sitten kuitenkin yllättää hänet ja kävin ostamassa timanttisormuksen.

Valpio sanoo järjestäneensä itseään 20 vuotta nuoremmalle puolisolleen ikimuistoisen yllätyksen.

– Tarkoitus oli viettää suomalaisten kanssa kivaa iltaa ravintolassa ihan muuten vaan, Yhtäkkiä ulkona alkoi paukkua ilotulitukset ja pöydällä oli kiva kultainen yllätys. Kyllä siinä kyyneliä valui mukavasti poskille, Valpio kertoo romanttisesta eleestä.

Valpio asuu puolet vuodesta Suomessa ja puolet Turkissa. – Meidän asumiskustannukset on niin pienet, että me voidaan puoli vuotta tehdä töitä ja olla sitten puolet vuodesta tekemättä mitään. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Hän kertoo halunneensa vetää homman tyylillä loppuun asti, kun kerran naimisiin mennään.

– Kyllähän jokainen nainen unelmoi, ettei tarvitse itselleen sormusta ostaa. Ei myöskään tule sitten sanomista jälkeenpäin jos sukset menee ristiin, ettet edes sormusta ostanut, hän veistelee.

– Viisi vuotta ollaan oltu yhdessä ja olemme tunteneet jo noin 12 vuotta, niin ei tässä nyt enää mihinkään naapurin nännipihoihin kosketella. Kyllä tämä on hyvä näin. Meillä menee paremmin kuin koskaan, hän iloitsee.

Source Link is.fi