Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_749e0c3960f4baea7212ebdba983ab51, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Ylen uutisankkurilta yhteis­projekti Lotta Haralan kanssa – Uutisalue
Banner Before Header

Ylen uutisankkurilta yhteis­projekti Lotta Haralan kanssa

Kaksikko kertoi yhteisprojektistaan Instagramissa.

Ylen uutisankkuri Milla Madetoja kirjoittaa elämäkerran aitajuoksija Lotta Haralasta, selviää naisten yhteisestä Instagram-päivityksestä.

WSOY:n kustantama kirja julkaistaan keväällä 2025.

Harala kertoo päivityksessä, että Madetoja ehdotti kirjan tekemistä jo muutama vuosi sitten. Tuolloin aika ei ollut vielä kypsä, sillä Harala kävi läpi elämänsä haastavampia aikoja.

– Takana oli muun muassa loukkaantumisia ja mielenterveyden haasteita, enkä oikein tiennyt itsekään paikkaa missä olin. Sen kaiken avaaminen, kirjaksi kirjoittaminen ja vielä kaiken lisäksi julkistaminen tuntui pelkästään ahdistavalta ajatukselta, Harala kirjoittaa.

Madetojan ehdotus ei kuitenkaan unohtanut ja Harala tarttui siihen muutamia vuosia myöhemmin.

Haralan mukaan päätökseen vaikutti se, että Madetoja uskoi häneen myös silloin, kun tulosta ei syntynyt. Kaksikko löysi nopeasti yhteisen sävelen.

– Milla näki ja kuuli mut tavalla, joka resonoi ja vakuutti, Harala kirjoittaa Instagramissa.

Haralaa ja Madetojaa yhdistää kirjaprojektin lisäksi rakkaus liikuntaan ja sama asuinpaikkakunta, Tampere.

Lotta Harala ei ole ainut suomalainen naisurheilija, josta on tekeillä elämäkerta.

Hiihtäjä Krista Pärmäkosken elämäkerta julkaistaan lokakuussa, ja Gummeruksen kustantama teos on Ylen hiihtotoimittaja Laura Arffmanin käsialaa.

Lokakuussa ilmestyy myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän elämäkerta Pitkä tie huipulle. Kirjan on kirjoittanut Mika Wickström ja kustantanut Tammi.

Source Link is.fi