Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_df21231d4c1ded05b8a7a40961523922, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Nyrkkeilijä tuupertui autoon ja kuoli – Uutisalue
Banner Before Header

Nyrkkeilijä tuupertui autoon ja kuoli

Willie Limond on poissa.

Ammattinyrkkeilijä Willie Limond on kuollut, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Skotlantilainen Limond oli kuollessaan 45-vuotias.

Daily Mailin mukaan Limond löydettiin autostaan tajuttomana epäillyn sairauskohtauksen jälkeen huhtikuun alkupuolella. Hänen kerrotaan kuolleen maanantaina.

BBC kertoo, että Britannian ja Kansainyhteisön mestari Limond voitti 42 ottelua yhteensä 48 ottelustaan ammattilaisena. BBC:n mukaan hän otteli kevyiden painoluokkien ammattilaisena vuodesta 1999 lähtien. Limondin kerrotaan pelanneen myös viisi ottelua Albion Roversin jalkapallon edustusjoukkueessa.

BBC:n mukaan Limond otteli viimeksi skotti Ricky Burnsia, 41, vastaan syyskuussa 2023. Limond hävisi ottelun ja ilmoitti lopettavansa uransa.

BBC:n mukaan Limond oli kuitenkin sittemmin kumonnut lopettamispäätöksen ja valmistautui otteluun britti Joe Lawsia, 29, vastaan. BBC kertoo, että tuo ottelu oli määrä käydä 3. toukokuuta.

Limondin omaiset ja lähipiiri surevat nyrkkeilijän kuolemaa. Nyrkkeilypiirit ovat julkaisseet viestejä sosiaalisessa mediassa Limondin poismenon johdosta.

Source Link is.fi