Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c958d2688e61871b23ec4f7aa91ef48b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anne-Mari nosti perunan, jota ei pysty syömään – ”Tuntuu, että syö Muumipeikon” – Uutisalue

Anne-Mari nosti perunan, jota ei pysty syömään – ”Tuntuu, että syö Muumipeikon”

Raumalainen Anne-Mari Mäki oli ollut nostamassa perunaa terassinsa pienestä kasvilavasta, kun mullasta oli noussut silmiinpistävä peruna.

Aivan Muumimaailman Muumipeikolta näyttänyt peruna oli saanut hymyn ensimmäistä kertaa perunaa viljelevän nostajansa huulille.

– Olihan se hauska sattuma ja piristys päivään, raumalainen naurahtaa.

Muumipeikon muodon saanut peruna oli kiinnittänyt Mäen huomion heti, sillä erikoisen mallinsa lisäksi se oli muita perunoita selvästi suurempi.

– Tämä on ihan Muumipeikko. Vartaloa, vatsaa ja päätä myöden.

Mäki oli lähettänyt kuvan perunasta myös lapsilleen.

– Kirjoitin heille, että katsokaa nyt mitä äiti täällä kasvattaa.

Lapset olivat samaa mieltä perunan ja satumaailman hahmon yhdennäköisyydestä. Yksi heistä oli patistellut äitiään lähettämään kuvan jonnekin. Ilta-Sanomat valikoitui Muumi-perunakuvan saajaksi.

Muumi-perunoita on nähty ennenkin. Laukaassa kesäpaikkaansa pitävä Tuomo Mäkinen nosti viime kesänä maasta vastaavanlaisen Muumi-perunan. Katso kuva täältä.

Kyllähän peruna Muumia muistuttaa.

Mäen Muumipeikko-peruna ei ole vielä perunakattilaan päätynyt. Tuskin päätyykään, sillä Mäki ei usko pystyvänsä sitä syömään.

– Se on nyt kylmässä, en tiedä mitä sille tapahtuu.

– Tuntuu, että syö Muumipeikon, jos sen nyt keittää ja syö, Mäki tuskailee.

Toistaiseksi Muumipeikko saanee pysytellä siis koskemattomana. Mäki aikoo näyttää sitä mahdollisille vierailleen.

– Se on oikein muodokas Muumi. Mitähän sieltä mullasta seuraavaksi nousee, mitkä ovat seuraavat hahmot, Mäki pohdiskelee.

Source Link is.fi