Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c378100d566561e2a557782940302b92, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anu Saagim juhlii hänen ja Ristomatti Ratian Robin-pojan syntymäpäivää – harvinainen yhteiskuva julki – Uutisalue

Anu Saagim juhlii hänen ja Ristomatti Ratian Robin-pojan syntymäpäivää – harvinainen yhteiskuva julki

Anu Saagim julkaisi Instagramiin kuvan harvoin julkisuudessa nähdystä Robin-pojastaan.

Mediapersoona Anu Saagim, 61, julkaisi kiirastorstaina Instagram-tililleen harvinaisen yhteiskuvan 25-vuotiaan Robin-poikansa kanssa.

Robin on Saagimin ja hänen ex-aviomiehensä, suunnittelija Ristomatti Ratian, 82, yhteinen lapsi. Saagim ja Ratia olivat naimisissa vuosina 1994–2016. Entinen pari on pysynyt eronsa jälkeen ystävinä.

Saagimin Instagramiin jakamassa kuvassa syntymäpäiväsankari Robin esiintyy ilman paitaa kaulassaan kukkanauha. Kuvassa nähdään myös kukkiin sonnustautunut Saagim sekä nuorempia juhlijoita.

– Hyvää syntymäpäivää rakas Robin, Saagim kirjoittaa englanniksi julkaisussaan.

Ristomatti Ratia kehui vuonna 2015 Ilta-Sanomille silloisen vaimonsa Saagimin kasvatusmetodeja.

– Hän on fiksu ja hyväkäytöksinen nuori mies. Olen myös iloinen, että Robinilla on todella mukavia kavereita. Kasvatuksesta kiitos kuuluu Anulle, Ratia kehaisi.

Suomen tunnetuimmaksi virolaiseksi kutsuttu Anu Saagim on nähty mukana myös useissa suomalaisissa tv-ohjelmissa. Hän on osallistunut muun muassa Farmi Suomeen, Yökylässä Maria Veitola– ohjelmaan sekä Julkkis Big Brother Suomeen.

Robin, Ristomatti Ratia ja Anu Saagim kuvattuna vuonna 2015. Kuva: Rita Tainola

Source Link is.fi