Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_125be8306a19fcfac710a407614a1edf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Auri Kananen joutui päivys­tykseen Miamissa – lääkärillä heräsi iljettävä epäilys – Uutisalue

Auri Kananen joutui päivys­tykseen Miamissa – lääkärillä heräsi iljettävä epäilys

Sometähti kertoo, että lääkitys ei auttanut hänen epäilyttäviin oireisiinsa.

Siivousvideoistaan tunnettu Auri Kananen kertoo joutuneensa päivystykseen ikävien oireiden takia. Kananen asuu tällä hetkellä väliaikaisesti Miamissa Yhdysvalloissa, missä hän kuvaa siivousvideoitaan miljoonille seuraajilleen.

Kananen kertoo Instagramin tarinoissaan iljettävän epäilyksen oireiden syyksi.

– Minulla saattaa olla ötökkä korvassani, Kananen kirjoittaa.

Instagram-tarinat on nähtävissä vuorokauden ajan julkaisunsa jälkeen.

Päivityksensä kuvassa Kananen makaa päivystyksessä sairaalapedillä. Hän kertoo käyneensä päivystyksessä eilen ja saaneensa antibiootit. Tämä ei kuitenkaan pysäyttänyt oireita.

– Yön aikana kipu levisi kaikkialle. Nyt korvani ja leukani tuntuvat todella kipeiltä, Kananen kertoo.

Hän kirjoittaa saaneensa kipulääke oksikodonia, mutta se ei tunnu tepsivän.

– Menen huomenna tapaamaan korvalääkäriä, koska epäillään, että siellä on ötökkä. Kivun takia tuntuu kamalalta odottaa niin kauan, Kananen kirjoittaa.

Hän päätyi soittamaan päivystykseen kipujen keskellä, mutta vastaanotto oli tyly.

– Soitin sinne, ja nainen puhelimessa sanoi, että he eivät voi tehdä mitään ja löi luurin korvaan. En yleensä itke, mutta nyt itkin. Se tuntui niin pahalta, Kananen kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Hän lisää, että hän oli saanut hyvää palvelua päivystyksessä ollessaan, mutta puhelun virkailija vaikutti tarpeettoman vihaiselta.

Auri Kananen on julistautunut somessa ”siivouksen kuningattareksi”. Kuva: Terhi Ylimäinen

Kananen ei kerro päivityksissään, miten ötökkä olisi päätynyt hänen korvaansa.

Siivoustähti herätti aiemmin huomiota somessa julkaisemillaan videoilla, joissa hän siivosi torakoita kuhisevan kodin Miamissa. Asunnossa asuivat äiti ja tämän 13-vuotias tytär. Videoihin tuli myös kriittisiä kommentteja, joissa toivottiin, että Kananen teki lastensuojeluilmoituksen kodin siivottomien olosuhteiden takia. Kananen siivosi kodin joulukuun puolenvälin tienoilla.

Lue lisää: Auri Kananen siivosi torakoita kuhisevan kodin – sitten kommenttikenttä räjähti

Kananen kertoi IS:lle, että torakat eivät ällöttäneet häntä.

– Ötökät eivät ällötä minua, mutta ehkä vähän säikähdin, että mitä nämä tyypit ovat ja miksi näitä on näin paljon, Kananen sanoi.

Jotkut seuraajat olivat ihmetelleet, miksei siivoojalla ollut parempia suojavarusteita torakoiden keskellä. Kananen esimerkiksi siivosi sandaalit jalassaan.

– En todellakaan halunnut laittaa saappaita, koska jos se torakka menee saappaaseen, en näe sitä. Sitten kun minulla on flipflopit, näen ne koko ajan, koska niitähän kiipeili päälläni, Kananen kertoi.

Source Link is.fi