Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_26bb8ae416eea57c9b20e1522464692b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Auto suistui jokeen Raumalla – kuljettaja pääsi itse ulos autosta ja ui rantaan – Uutisalue

Auto suistui jokeen Raumalla – kuljettaja pääsi itse ulos autosta ja ui rantaan

Mies onnistui pelastautumaan sillalta jokeen suistuneesta autosta torstaina Raumalla Satakunnassa. Pelastuslaitos kertoo, että onnettomuuspaikalla oli vettä muutamia metrejä.

Onnettomuus sattui aamupäivällä Kivisillantiellä Rauman Lapissa. Auto oli suistunut alas Lapinjoen ylittävältä vanhalta kivisillalta. Sillassa on kivestä ja metallista tehdyt kaiteet, mutta ne eivät kuitenkaan pystyneet estämään ajoneuvon putoamista jokeen.

Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja oli päässyt itse autosta ulos ja uinut rannalle. Mies vietiin ensihoidon tarkastettavaksi, mutta häntä ei tarvinnut kuljettaa jatkohoitoon. Kuljettaja oli onnettomuushetkellä yksin autossa.

Pelastuslaitoksen sukeltajat kävivät kiinnittämässä liinat joessa olleeseen autoon, joka siirrettiin rannalle odottamaan hinausautoa.

Source Link is.fi