Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8c19227442a06269d03b20bb4a19cfc5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
BB:stä tuttu Jasmiina Yildiz, 26, kertoo syöpänsä levinneen – Uutisalue

BB:stä tuttu Jasmiina Yildiz, 26, kertoo syöpänsä levinneen

Jasmiina Yildiz kertoo Instagramissa pysäyttävän tiedon syövästään.

BIG BROTHER SUOMI-voittaja 2021 Jasmiina ”Jassu” Yildiz, 26, kertoi perjantaina sairastuneensa kohdunkaulan syöpään.

Hän kertoi asiasta Nikotellen- podcastin tuoreessa jaksossa. Yildiz on ollut tekemässä podcastia yhdessä Niko Saarisen kanssa, mutta on joutunut viime aikoina jäämään pois podcastista sairastelunsa takia.

Lue lisää: Podcast: Jasmiina Yildiz, 26, on sairastunut syöpään – heräsi öisin outoon kipuun

Jaksossa Yildiz kertoi, että hänellä alkoi viime vuoden lopulla kovat alavatsan kivut. Ensin hän ei ajatellut niistä sen enempää ja epäili itsellään virtsatietulehdusta. Kun kivut eivät menneet ohi, hän meni gynekologille. Lukuisten tutkimuksien jälkeen selvisi, että Yildizilla on pahalaatuinen ja iso kasvain. Hoidot täytyy aloittaa kiireellisesti.

Perjantaina Yildiz jakoi asiasta päivityksen Instagram-tililleen.

– Tauti on aggressiivisesti päällä sekä ehtinyt levitä mm. imusolmukkeisiin. Hoidot alkavat ensi viikolla ja edessä on elämäni suurin helvetti. Kaikkeni teen, periksi en anna ja toivosta en luovu, sillä se on varmaa, et aurinko nousee joka päivä! hän kirjoitti.

Yildiz tarkensi perjantaina Iltalehdelle, että hänen syöpänsä on levinnyt kohdun viereisiin kudoksiin sekä reiden imusolmukkeisiin kummallakin puolella.

– Viimeiseen asti toivoin, että syöpä olisi ollut paikallinen. Tämä oli kaikista pahin uutinen, jonka voin saada, hän kertoi lehdelle.

Podcastissa Yildiz kertoi haluavansa puhua sairaudestaan julkisesti, koska hän ei halua, että ihmiset spekuloisivat hänen poissaolonsa syillä.

Useat julkisuuden henkilöt ovat saapuneet tukemaan Yildizia hänen Instagm-julkaisunsa kommenttikenttään. Julkaisua ovat kommentoineet sydänemojeilla muun muassa Niko Saarinen sekä radiojuontaja Kimmo Vehviläinen.

– Oon niin pahoillani. Paljon voimia ja valoa hoidoissa käymiseen ja toipumiseen, kirjoittaa somevaikuttaja Sita Salminen.

– Paljon voimia Jassu, Alma Hätönen kirjoittaa.

– Paljon voimia Jassu! Olet selviytyjä, laulaja Leo Stillman kannustaa.

Source Link is.fi